Ako prestať fajčiť?

jahodicka
5. okt 2021

Ahojte mamičky.Uz dlhšiu dobu sa snažím prestať fajčiť.zatial sa mi podarilo len obmedziť fajčenie.Dajte nejaké typy ako sa vám podarilo prestať.Popripade kto máte skúsenosti s biorezonanciu na odvyknutie od fajčenia.Za každý príspevok dakujem

0silvia0
5. okt 2021

@jahodicka co som pocula fajciarov, ktori prestali fajcit, tak to treba utat zo dna na den. Upratat si to v hlave a nezapalit si. Svagrina, ktora fajcila desiatky rokov si rano zapalila poslednu cigaretu a skoncila.

stary_ujco
5. okt 2021

Ak plánuješ vyhodiť peniaze na biorezonanciu, tak ich radsej venuj na charitu...

zalka
5. okt 2021

@jahodicka ja na dva krát biorezonanciou som skončila. Po prvej som vydržala 4 roky, a potom stres v práci, tak som sa vrátila k cigám. A teraz pred 6,5 rokmi som absolvovala druhú biorezonanciu, a som v pohode vôbec ma nelákajú cigi. Nedám dopustiť na to. Bez nej som nedokázala prestať, ani len obmedziť, bola som tuhý fajčiar krabička denne.

adka3321
5. okt 2021

@jahodicka brat bol tuhy fajciar, aj 2 krabicky cigariet denne vedel vyfajcit. bol 2x na biorezonancii a na chvilku to pomohlo a potom sa vratil spat k cigaretam. jedneho dna si sam od seba povedal dost a viac si nezapalil. uz to je 8 rokov a stale nefajci.

ivkazba
5. okt 2021

@jahodicka mne pomohlo sa rozhodnúť, že nechcem už fajčiť. V tej chvíli som vyhodila skoro plnú krabičku Marlboriek, čiže žiadne "od zajtra, ešte jednu atd". A proste som si viac nezapálila.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mmt11
5. okt 2021

Zo dňa na deň som prestala, znižovať cigarety mi nepomohlo... rok a pól cca už nefajcim, fajčila som 10 s prestávkami.... nefajcila som medzitým možno 2x po pól roka, takze sa držím fajn... vždy sa mi podarilo s tym seknúť zo dna na deň...prečítala som si nejake odradzujúce články, prečítala ako sa postupne telo čistí týždeň po týždni, pozrela nejaké videa o špinavých plucach, pozrela som na krabičku že načo si ničiť zdravie a prestala som :D nefajcim rok a pól ale poviem ti, sem tam má chytí že mám chuť si zapalit, ale nechcem už s tým začínať :D

pannama1
5. okt 2021

tiez si myslim, ze postupne znizovanie nema vyznam. proste sa treba zatat a skoncim s tym zo dna na den. aj ked si viem predstavit, ze to asi nebude jednoduche. mozno by mohlo pomoct stanovit si nejaky ciel, nejaku odmenu.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iwuanka
5. okt 2021

Ja som vtedystratila zamestnanie a rozhodla som sa prestat, lebo peniaze na cigy som nemala. Uspesne uz 11 rokov nefajcim

petka1402
5. okt 2021

@jahodicka môj ocino fajčil skoro 50 rokov ale to niekedy aj 3 krabičky fakt a jeden večer dofajčil krabičku a ráno si už nekúpil, bolo to ťažké, až sa mu snívalo že fajčí 😁 ale vydržal 👍 držím palce 🍀

janba
5. okt 2021

Naozaj zo dna na den. Prve tri dni su najtazsie.

mariejenka
5. okt 2021

@jahodicka dokoncila som krabičku a viac si nekupila,nevzala od nikoho. Chcela som otehotnieť,tak som prestala zo dna na den.

lucijalucy
5. okt 2021

Zo dňa na deň.. žiadne postupné odvykanie, náplaste, neviem čo.. to sú len zbytočnosti. Ja som sa nasrdila sama na seba že smrdím ako popolník a idú veľké peniaze doslova do vzduchu a stačilo. Držím palce a prajem silnú vôľu. Lebo ste to vy kto rozhoduje, nie nejaká závislosť.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz