icon

Ako presvedčiť manžela na kontrolu znamienok?

5. nov 2025

Ahojte.
Chcela by som manžela presvedčiť aby si dal skontrolovať znamienka. Má ich celkom dosť a nechcem to zanedbať keď sa o tom tak veľa hovorí. V Dolnom Kubíne máme kliniku kde photofinderom ich vedia skontrolovať, stojí to 90€. Viem si predstaviť že začne vymýšľať 😂😂
Preto by som sa rada opýtala ako ste si dali skontrolovať znamienka vy. Či je toto jediná pohodlná cesta.. potom si viem predstaviť ešte ísť ku kožnej ale hľadám riešenie kde nestrávi celé dopoludnie 😂😂

Ďakujem za rady.

anonym_7d945b
5. nov 2025

Ako my mame vedieť ako presvedčiť dospelého chlapa na kontrolu znamienok? A jedna kontrola nestačí. Pretože, to čo platilo tento rok na budúci už nemusí....

anonym_b0dacb
5. nov 2025

@anonym_autor daj mu to ako darcek pod stromcek, ked to uz bude zaplatene, bude mu luto to nechat prepadnut.

sense
5. nov 2025

Choďte spolu a dajte sa vyšetrit obaja. Môj chodí každý rok keďže ich má veľa a neurcitych tvarov, už mu aj niekoľko vybrali.
Môžeš mu to dať ako darček a môžeš mu aj ukázať ako vyzerá rakovina kože. Ty musíš vedieť čo na tvojho chlapa zabera

really8
5. nov 2025

@anonym_autor je dospely alebo decko? O tomto sa u nas ani nediskutuje. Co ma za problem?

lindusss2016
5. nov 2025

@anonym_autor asi to myslis tak, ze ho chces presvedcit, aby si tych 90€ zaplatil. Nuz, ja by som na take vysetrenie tiez nesla, ked mi ich kontroluje kozna kazdy rok zadarmo 🤷 Chodim pravidelne ja aj deti, to by som musela davat 270€ rocne pri takych cenach. Objednam si termin za 20€ a ideme na cas vsetci traja. Verim, ze aj vo vasom meste je mnoho moznosti, ako sa dostat na kontrolu znamienok na cas a asi aj bezplatne

krasneleto
5. nov 2025

@anonym_autor osobne som presvedčená, že tvoj manžel je dostatočne rozumný, aby vedel ake nasledky moze mať tam neísť. jedna navsteva, kde s najvacsou pravdepodobnostou odide len s dobrým pocitom, že je vsetko v poriadku je predsa ovela menej, ako ked bude mat rakovinu koze... ci?

martinmmartin
5. nov 2025

Ide o prachy alebo cisto o jeho blbost?

prasiatko30
5. nov 2025

Treba zistit ci je to koli tym 90€ alebo je proti akejkolvek kontrole. Preco sa neobjednate obidvaja ku koznemu a vyjde vas to lacnejsie

autor
5. nov 2025
@really8

@anonym_autor je dospely alebo decko? O tomto sa u nas ani nediskutuje. Co ma za problem?

@really8 zatiaľ nemá konkrétny problém len by som bola rada keby nezanedbal prevenciu.. keďže aj v minulosti mu nejaké znamienka vybrali

autor
5. nov 2025
@lindusss2016

@anonym_autor asi to myslis tak, ze ho chces presvedcit, aby si tych 90€ zaplatil. Nuz, ja by som na take vysetrenie tiez nesla, ked mi ich kontroluje kozna kazdy rok zadarmo 🤷 Chodim pravidelne ja aj deti, to by som musela davat 270€ rocne pri takych cenach. Objednam si termin za 20€ a ideme na cas vsetci traja. Verim, ze aj vo vasom meste je mnoho moznosti, ako sa dostat na kontrolu znamienok na cas a asi aj bezplatne

@lindusss2016 no to je to že v našom meste je problém nájsť schopnú kožnú lekárku.. neviem či sú tu 2 preto som myslela že sa aj niekto miestny vyjadrí že boli to riešiť konkrétne tu a tu za toľkoto € a s časenkou. Každopádne ďakujem za tvoju skúsenosť

autor
5. nov 2025
@martinmmartin

Ide o prachy alebo cisto o jeho blbost?

@martinmmartin no on je presne ten typ človeka že k lekárovi ide keď je už ozaj zle, čo takto má asi väčšina chlapov... takže ísť k lekárovi a ešte si za to platiť keď "nemusí" je zlá kombinácia 😂😂

really8
5. nov 2025
@anonym_autor

@really8 zatiaľ nemá konkrétny problém len by som bola rada keby nezanedbal prevenciu.. keďže aj v minulosti mu nejaké znamienka vybrali

@anonym_autor az bude mat problem bude neskoro. Na rakovinu koze stale zomiera vela ludi. Aj v mojej rodine. 38 rocny.

mane01
5. nov 2025

@anonym_autor však to mu skontroluje normálne aj kozna, naša si za to pýta 50€, a to nie je z tých lacných.