Ako prežiť hospitalizáciu?
O par dni nas s 5 mesacnym dietatom caka hospitalizacia a mensi zakrok kvoli vrodenej vyvojovej vade. Mate nejake rady ako prezit hospitalizacou a nezblaznit sa? Neznasam nemocnice a cele to prostredie, po narodeni sme stravili tiez prvych par dni v nemocnici (mimo porodnice) a mam pocit ze doteraz som sa z toho spamatavala…
Dako to zvládneš❤️ ja som ležala minulý rok na Vianoce s ročnou dcérkou s ťažkým priebehom kiahni v nemocnici 5 dní sme tam boli Vianoce žiadne ja som bola po psychickej stránke úplne zle no dali sme to .So staršou som chodila na detské ležať ako na hodiny klavíra vždy som si aj poplakala no tiež sme zvládli hlavne, že detičkám tam pomôžu ❤️⭐ držim palace 💪🍀
Ja som s mojimi na pár pobytoch bola, a vždy som sa nastavila tak, že tam môjmu dieťaťu pomôžu, aby mu bolo lepšie,že všetko dobre dopadne a ešte som sa tam aj vždy dobre vyspala a najedla 🙂 Odporúčam teda pozitívny prístup a neprežívaj to tak, daj sa do kľudu, všetko dobre dopadne .

@jaskolka nás to čaká v banskej Bystrici, neviem či je tam možnosť mať nadštandardnu izbu keby bola určite to využijem , strašne sa bojím musím sa veľa ukľudnovat že je to pre synove dobro dúfam že to bude prvá a posledná operácia :(