Ako riediť arganový olej?
Kolko kvapiek s kolo ml čoho?
@viestta pardon ani som si nevsimla preklep, oreganovy
Ja si dávam lyžičku malú olivoveho oleja a do toho nakvapkam 3 kvapky oreganoveho oleja, zamiešam so šparatkom trochu a vypijem. Hneď zapijem niečím 🙃
Poradim ti - zacni od jednej kvapky a pomaly navysuj. Ja som prvy den dala kvapiek podla návodu a zostalo mi tak zle, ze som celu noc nespala, co sa mi chcelo vracať z neho. Je to sila... A určite riediť, dostatočne, lebo páli veľmi ten oreganovy
Oreganovy olej je velmi silny, a vnutorne sa ma pouzivat iba v akutnych pripadoch a ton tobolke kde das olej a kvapnes kvapku, dve). Ak to chces mazat na telo tak na 10ml davam 10 kvapiek (do sklenenej nadoby). Podla toho ake silne alebo slabe to chces. Mozes menej alebo trosku viac kvapiek. Ja neviem kde toto ucia ze dat na lyzicku olej oreganovy olej a takto to zjest.
@lavender273 kde kto písal dať oreganovy olej na lyžičku a zjesť?
Podla typu oreganoveho oleja. Kazdy ma ine riedenie.
@kika831 neviem aky typ mam, kupovala son ho v bio obchode dali mi ho bez krabicky, pise na nom oregano (dobromysl) a vzadu origanum vulgare
Je zvlastne predavat nejaky vyzivovy doplnok bez davkovania. Neskusali ste najst ten produkt na nete? Zeby ste nasli aj davkovanie? Bo niektore sa davaju do vody, ine do oleja . Takze tazko radit
Oni su to totiz 2 typy- na vonkajsie a na vnutorne pouzitie. Vy ste si kupili etericky olej! V ziadnom pripade olej na konzumaciu.
Inak ja som dala za moj oreganovy olej na vnutorne pouzitie okolo 20€.
@kika831 to som ani nevedela, ani mi to nrpovedali, myslite ze sa to bude dat vratit?
Skusit to mozte ale ja by som tomu dala sancu a skusila 2 kv nakvapkat do vonnej lampy. Ono to dezinfikuje vzduch a ma to aj ukludnujuce ucinky na psychiku.
Inak odporucam taketo produkty kupovat v lekarni. 😉
@kika831 ja som to chcela kvoli gynek. Problemom pit, lampu ani nemam