Ako riešiť denné nevoľnosti?
Ahoj, od nedele ma každý deň napína, citim sa z toho hrozne, neboli ma nič, ani hlava. V piatok sa mi trosku zatocila hlava, nic dramaticke, od vtedy piatok a sobota nechutenstvo .. od nedele napinanie. Ale uz bez zatočenia hlavy alebo čo… proste mam nevolnosti. Rtg a sono v poriadku, crp ani nie 1… mali ste cosi podobne? kde ist este na vysetrenie? Alebo je to brusna chripka? to by som ani grcala nie?
viroza? a kolko menštruačnej krvi máš? aby som si porovnala.
mna pri cukrovke tak napinalo ked som mala malo nízku hladinu cukru
v krvi
v krvi
@alickapusinka nemam cukrovku, ani nabeh…tak to asi z toho nie
viroza? a kolko menštruačnej krvi máš? aby som si porovnala.
@anonym_79d677 tak ako vzdy, trva 6 dni
niekedy sa take napinanie a nevolnost moze objavit aj pri viroze, aj ked nemas teplotu a nezvracias, ale tiez to moze byt nieco s travenim alebo aj stres/napatie, kedze rtg, sono a crp v poriadku. ak by sa to nezlepsovalo alebo by sa pridali ine priznaky, urcite by som sla k lekarovi, napr. na gastro alebo aj obvodnemu, aby ti spravili dalsie krvne testy a zistili pricinu. medzitym si skus odpocinut, pi vela tekutin a jedz nieco lahke, snad sa to rychlo upravi 🙏
ja to mám z psychiky - stresy
ja to mám z psychiky - stresy
Aj u mna to je stres a psychicka nepohoda
krčná chrbtica, stredné ucho?
................................troll
v krvi
@alickapusinka mala si aj ine priznaky?
@lhea Neužívaš nejaké lieky? Kolegyninej mame zmenili lieky od tlaku a jej začalo všetko smrdieť, napínalo ju aj preháňalo.
PSYCHIKA
uz si mala temu den dva dozadu mas to z psychiky
@alickapusinka mala si aj ine priznaky?
@kikush182329 neskôr už áno časte močenie veľa vody som pila rapídne chudnutie.Veľmi vysoky cukor takže áno neskôr sa pridružili aj ine problém potenie časte porucha termoregulacie teploty v tele.Nehojace sa rany pri porezaní ak som sa porezala ked som niečo krajala.
@alickapusinka nemam cukrovku, ani nabeh…tak to asi z toho nie
@lhea mne nevedeli podľa príznakov zistiť čo mi je viac ako 1 rok až ked ma lekárka po bezvedomi poslala do Endokrinologickeho ústavu do Lubochne tam to odhalili mám 2 typu.Takže hned sa príznaky neukažu nemyslí si ja som mala dobrý cukor na začiatku bola som na testoch na veľa zaťažovich od odberu krvy s každeho prsta 3 dni po sebe aj veľkých odberoch podrobnejšich . Až ked som odpadla bola v bezvedomí nasledne som bola záchrankou preložena do nemocnice a odtiaľ išla do toho endokrinologickeho ústavu ma ratovali na Jiske s cukrom 33 mi čistili krv tak vtedy sa to ukazalo.Ale hned nie trpela som viac ako rok pokiaľ na to prišli.2 typu je zradna v tom že je menej príznakova ako prveho typu.Väčšinou diabetologicka mi hovorila že už až ked je 2 typ rozpuknuta tak vtedy udrie naplno. Behom 3 mesiacov som schudla 35 kg.
uz si mala temu den dva dozadu mas to z psychiky
@mamina7070 keď je človeku zle, tak to napíše aj viackrát, všeličo sa dozvie. Nechápem, prečo niekomu vadí, ak da niekto príspevok viackrát.
@lhea mne nevedeli podľa príznakov zistiť čo mi je viac ako 1 rok až ked ma lekárka po bezvedomi poslala do Endokrinologickeho ústavu do Lubochne tam to odhalili mám 2 typu.Takže hned sa príznaky neukažu nemyslí si ja som mala dobrý cukor na začiatku bola som na testoch na veľa zaťažovich od odberu krvy s každeho prsta 3 dni po sebe aj veľkých odberoch podrobnejšich . Až ked som odpadla bola v bezvedomí nasledne som bola záchrankou preložena do nemocnice a odtiaľ išla do toho endokrinologickeho ústavu ma ratovali na Jiske s cukrom 33 mi čistili krv tak vtedy sa to ukazalo.Ale hned nie trpela som viac ako rok pokiaľ na to prišli.2 typu je zradna v tom že je menej príznakova ako prveho typu.Väčšinou diabetologicka mi hovorila že už až ked je 2 typ rozpuknuta tak vtedy udrie naplno. Behom 3 mesiacov som schudla 35 kg.
@alickapusinka
@alickapusinka takze to chudnutie je jeden z hlavných priznakov? Dcera sa dlhsie stazuje na tazkosti so zaludkom, napinanie na zvracanie, kyselina. Myslela som, ze si len zaludok pokazila. Dost sa prejedala cez leto a aj pribrala. Veľmi casto ma potrebu, ze jej chyba cukor.
@alickapusinka
@alickapusinka takze to chudnutie je jeden z hlavných priznakov? Dcera sa dlhsie stazuje na tazkosti so zaludkom, napinanie na zvracanie, kyselina. Myslela som, ze si len zaludok pokazila. Dost sa prejedala cez leto a aj pribrala. Veľmi casto ma potrebu, ze jej chyba cukor.
@kikush182329 ja som to dostala až z liekov to rapídne chudnutie.Ta 2 cukrovka je horšia ako 1 lebo dlho su nejake príznaky mi diabetologička povedala a je dosť zradna mne sa aj oči pokazili a ked sa napríklad porežem nehoji sa mi ako sa ma.To že ešte ma normálne cukor v norme neznamena že tu 2 nema.A hlavne veľa chodenie na wc a vody aj v zime a v lete na litre muž mi hovoril že s toľkej vody si utopim srdce ale nedalo sa ináč.Takže príznaky môžu byť až neskôr.Hoci cukor ukazuje v norme.

nie si tehotna?