icon

Ako riešiť denné nevoľnosti?

lhea
9. okt 2025

Ahoj, od nedele ma každý deň napína, citim sa z toho hrozne, neboli ma nič, ani hlava. V piatok sa mi trosku zatocila hlava, nic dramaticke, od vtedy piatok a sobota nechutenstvo .. od nedele napinanie. Ale uz bez zatočenia hlavy alebo čo… proste mam nevolnosti. Rtg a sono v poriadku, crp ani nie 1… mali ste cosi podobne? kde ist este na vysetrenie? Alebo je to brusna chripka? to by som ani grcala nie?

vladdinka
9. okt 2025

nie si tehotna?

lhea
autor
9. okt 2025
@vladdinka

nie si tehotna?

@vladdinka nie :(

anonym_79d677
9. okt 2025

viroza? a kolko menštruačnej krvi máš? aby som si porovnala.

alickapusinka
9. okt 2025

mna pri cukrovke tak napinalo ked som mala malo nízku hladinu cukru
v krvi

lhea
autor
9. okt 2025
@alickapusinka

v krvi

@alickapusinka nemam cukrovku, ani nabeh…tak to asi z toho nie

lhea
autor
9. okt 2025
@anonym_79d677

viroza? a kolko menštruačnej krvi máš? aby som si porovnala.

@anonym_79d677 tak ako vzdy, trva 6 dni

simdob
9. okt 2025

niekedy sa take napinanie a nevolnost moze objavit aj pri viroze, aj ked nemas teplotu a nezvracias, ale tiez to moze byt nieco s travenim alebo aj stres/napatie, kedze rtg, sono a crp v poriadku. ak by sa to nezlepsovalo alebo by sa pridali ine priznaky, urcite by som sla k lekarovi, napr. na gastro alebo aj obvodnemu, aby ti spravili dalsie krvne testy a zistili pricinu. medzitym si skus odpocinut, pi vela tekutin a jedz nieco lahke, snad sa to rychlo upravi 🙏

anonym_92f09e
9. okt 2025

ja to mám z psychiky - stresy

anonym_776840
9. okt 2025
@anonym_92f09e

ja to mám z psychiky - stresy

Aj u mna to je stres a psychicka nepohoda

anonym_690664
9. okt 2025

krčná chrbtica, stredné ucho?

anonym_79d677
9. okt 2025

................................troll

kikush182329
9. okt 2025
@alickapusinka

v krvi

@alickapusinka mala si aj ine priznaky?

anonym_85d7b1
9. okt 2025

@lhea Neužívaš nejaké lieky? Kolegyninej mame zmenili lieky od tlaku a jej začalo všetko smrdieť, napínalo ju aj preháňalo.

anonym_b5d804
9. okt 2025

PSYCHIKA

mamina7070
9. okt 2025

uz si mala temu den dva dozadu mas to z psychiky

alickapusinka
9. okt 2025
@kikush182329

@alickapusinka mala si aj ine priznaky?

@kikush182329 neskôr už áno časte močenie veľa vody som pila rapídne chudnutie.Veľmi vysoky cukor takže áno neskôr sa pridružili aj ine problém potenie časte porucha termoregulacie teploty v tele.Nehojace sa rany pri porezaní ak som sa porezala ked som niečo krajala.

alickapusinka
9. okt 2025
@lhea

@alickapusinka nemam cukrovku, ani nabeh…tak to asi z toho nie

@lhea mne nevedeli podľa príznakov zistiť čo mi je viac ako 1 rok až ked ma lekárka po bezvedomi poslala do Endokrinologickeho ústavu do Lubochne tam to odhalili mám 2 typu.Takže hned sa príznaky neukažu nemyslí si ja som mala dobrý cukor na začiatku bola som na testoch na veľa zaťažovich od odberu krvy s každeho prsta 3 dni po sebe aj veľkých odberoch podrobnejšich . Až ked som odpadla bola v bezvedomí nasledne som bola záchrankou preložena do nemocnice a odtiaľ išla do toho endokrinologickeho ústavu ma ratovali na Jiske s cukrom 33 mi čistili krv tak vtedy sa to ukazalo.Ale hned nie trpela som viac ako rok pokiaľ na to prišli.2 typu je zradna v tom že je menej príznakova ako prveho typu.Väčšinou diabetologicka mi hovorila že už až ked je 2 typ rozpuknuta tak vtedy udrie naplno. Behom 3 mesiacov som schudla 35 kg.

lhea
autor
9. okt 2025
@mamina7070

uz si mala temu den dva dozadu mas to z psychiky

@mamina7070 keď je človeku zle, tak to napíše aj viackrát, všeličo sa dozvie. Nechápem, prečo niekomu vadí, ak da niekto príspevok viackrát.

kikush182329
9. okt 2025
@alickapusinka

@lhea mne nevedeli podľa príznakov zistiť čo mi je viac ako 1 rok až ked ma lekárka po bezvedomi poslala do Endokrinologickeho ústavu do Lubochne tam to odhalili mám 2 typu.Takže hned sa príznaky neukažu nemyslí si ja som mala dobrý cukor na začiatku bola som na testoch na veľa zaťažovich od odberu krvy s každeho prsta 3 dni po sebe aj veľkých odberoch podrobnejšich . Až ked som odpadla bola v bezvedomí nasledne som bola záchrankou preložena do nemocnice a odtiaľ išla do toho endokrinologickeho ústavu ma ratovali na Jiske s cukrom 33 mi čistili krv tak vtedy sa to ukazalo.Ale hned nie trpela som viac ako rok pokiaľ na to prišli.2 typu je zradna v tom že je menej príznakova ako prveho typu.Väčšinou diabetologicka mi hovorila že už až ked je 2 typ rozpuknuta tak vtedy udrie naplno. Behom 3 mesiacov som schudla 35 kg.

@alickapusinka
@alickapusinka takze to chudnutie je jeden z hlavných priznakov? Dcera sa dlhsie stazuje na tazkosti so zaludkom, napinanie na zvracanie, kyselina. Myslela som, ze si len zaludok pokazila. Dost sa prejedala cez leto a aj pribrala. Veľmi casto ma potrebu, ze jej chyba cukor.

alickapusinka
9. okt 2025
@kikush182329

@alickapusinka
@alickapusinka takze to chudnutie je jeden z hlavných priznakov? Dcera sa dlhsie stazuje na tazkosti so zaludkom, napinanie na zvracanie, kyselina. Myslela som, ze si len zaludok pokazila. Dost sa prejedala cez leto a aj pribrala. Veľmi casto ma potrebu, ze jej chyba cukor.

@kikush182329 ja som to dostala až z liekov to rapídne chudnutie.Ta 2 cukrovka je horšia ako 1 lebo dlho su nejake príznaky mi diabetologička povedala a je dosť zradna mne sa aj oči pokazili a ked sa napríklad porežem nehoji sa mi ako sa ma.To že ešte ma normálne cukor v norme neznamena že tu 2 nema.A hlavne veľa chodenie na wc a vody aj v zime a v lete na litre muž mi hovoril že s toľkej vody si utopim srdce ale nedalo sa ináč.Takže príznaky môžu byť až neskôr.Hoci cukor ukazuje v norme.