Ako riešiť náhlu slabosť?
Zle sa mi chodí, je mi psychicky i fyzicky zle, rozprávam nezrozumitelne. Od vcera to je. Bola som taka slaba ze som sa nevladala ani obliecť. Mama sa polusalaa obliect ale musela som sediet a vzapati ako som si sadla polozilo ma to opat opst do lahu. Citim sa ak malatne mama ma musi drxat ked chcem na vwecko.
Vcera som hned po lets dance sla spat a spala som sz do 7. Bol yo takmer čistý spánok cize som ani neprehrala nedokážem ani pisat taka som slaba a preto tie chyby
Prosim co to je
Veď si v noci bola na pohotovosti. Čo ti zistili? Hádam by ťa domov len tak nepustili. Čítam tvoje príspevky. Psychika to nebude?
@terezkaarthuramax určite treba volať 112
@koniarova ja si nepamatam ze by som bola v noci na pohotovosti.
A nevladzem sa ani najest.
aky liek si dostala na pohotovosti? sme ti pisali ze zrychleny tep je vedlajsi ucinok liekov od psychiatra co beries
takze ak si das liek na znizenie tepu a tlaku (vo si mala v poriadku) tak jasne ze sa ti znizi tlak a je ti blbo
normlane si lahni pospi si nebehaj po pohotovostiach a ties to so svojim psychiatrom nech ti skontroluje nastavenie liekov
@terezkaarthuramax zaujímavé nevieš že si bola v nemocnici ale napísať si to vedela
@gubcikova v noci mi prišlo zle
@gubcikova a koniarova posala v NOCi. Ja som bola vecer a to je sakra rozfiel.
@terezkaarthuramax ako sa vola liek co ti dali na pohotovosti a dala si si ho?
@mamina7070 ten liek v lekárni nemali
a aku infuzku ti dali? co mas napisane v sprave ? auparin?
@terezkaarthuramax bože, aký rozdiel. Bola si včera na pohotovosti? Bola. Či večer alebo v noci je absolútne jedno.
@mamina7070 ti presne píše, z čoho to máš. Drž sa jej odpovede.
@mamina7070 bola to moja uplne prvä infuzia. Takze som nevedela ze su rozne druhy..ohladom lieku ti poslem spravu
Ale aj o
Toto je sprava od doktora. Nevidím tam ani nazov lieku ani infuzie
@terezkaarthuramax nie je to moc citatelne ale
beries psychiatricke lieky ktore sa davaju na zavazne diagnozy a minimalne dva z nich kventinax a tisercin (mozno aj dalsie neviem precitat) maju ako ucinok zrychlenie tepu
tvoj tlak 125/82 je idealny a nebol dovod ist na pohotovost
chod si lahnut vyspi sa, nech je niekto pri tebe a zajtra sa objednaj k svojmu psychiatrovi a porieste kombinaciu liekov maozno aj hospitalizaciu na psychiatrii na nastavenie liecby
drz sa
@mamina7070 ďakujem ti.
@mamina7070 uz som to našla.

ak bude zle aj zajtra tak smer lekár...