icon

Ako riešiť pľuzgiere u detí na rukách a nohách?

bmijab
10. jan 2025

Ahojte. Uz dlhsi cas nas trapia pluzgiere na rukach a nohach,no nie su vodnate malokedy sa stane. A z toho na druhy,treti den sa nam to osupe. Dcerka ma 12 mesiacov. Uz sme boli aj u koznej a ta nas poslala do Bratislavy na vysetrenie..ani ju ti nesvrbi a ani neboli,vedel by nam niekto poradit.co by jej mohlo pomoct,kym sa dostaneme tam?? Vopred dakujem za kazdu odpoved.

nika11103
10. jan 2025

Ja ti neporadím, len mi to prišlo až ľúto že pluzgiere na takých malých ruckach však to je ešte bábätko . Čím skôr tlač na termín na poriadne kožné vyšetrenie , idete na Kramáre ?

bmijab
autor
10. jan 2025

@nika11103 ano na kramare uz sme objednane ale az v marci,tak uvidime

nika11103
10. jan 2025

@bmijab tam sú šialene čakačky niekedy no … ale občas sa im uvoľní termín , cez ten ich rezervačný systém sa to dá pekne sledovať . No držím malej palčeky nech je čím skôr všetko dobre ❤️

rozculena
10. jan 2025

plieseň
To nemôžeš ísť súkromne?

bmijab
autor
10. jan 2025

@nika11103 dakujem velmi pekne

bmijab
autor
10. jan 2025

@rozculena Nemam ziadne take kontakty,aby som sla sukromne

janka_266
11. jan 2025

@bmijab náš mal niečo take, ale len na nohách, nikto nevedel čo to je, tipovali, že nejaká forma ekzemu, kým nechodil to mal na chodidlách, ako začal chodiť sa to presuvalo na hrany chodidiel, až to vymizlo úplne, ale teda na rukách to nemal. Ja som mu to zvykla potierat octom.