icon

Ako riešiť tlak a bolesť po konvičkovaní?

anicka2486
23. dec 2024

Pekný večer, manžel si nič nenaštudoval o konvičkovaní a rozhodol sa prepláchnuť si upchaté dutiny. Samozrejme ma nepočúval, keď som mu vravela, nech to nerobí a teraz cíti tlak a bolesť v ušiach a dutinách. V ušiach počuje vodu. Viete mi prosím vás niektorá poradiť, čo by mu mohlo pomôcť? Prípadne sa takéto niečo niektorej stalo?
Nie, nešiel vôbec podľa toho, ako sa to robiť má… Ja mám len obavy, aby nedostal nejaký zápal uší alebo čo.
Vďaka a pekný večer…. S pozdravom zúfalá manželka. 🙂

renatka100
24. dec 2024

@anicka2486 no niekedy to fakt takto zle vypali pri konvickovani. Napr dcera si robi vzdy konvicku ak ma aj dutiny a sople. Ja ied si takto urobim mam presne to iste ako tvoj manzel. No tu uz len asi summamed atb pomozu. Ak mu to slo na usi a puka mu tam…

surama
24. dec 2024

@anicka2486 Mohol dostat zapal stredneho ucha...to uz by som radsej isla na pohotovost.

stormie
24. dec 2024

Mna pri zapale dutin konvickovanie zacharnilo od prepichovania, ale je pravda ze to treba vediet, treba najst ten spravny uhol a naklon hlavy aby voda vytekala nosom a nezatiakle kade tade. Nech si skusi lahnut na bok a mozno voda sama nevytecie

dadis
24. dec 2024

Nasadit si kvapky do nosa, nurofen stopgrip, sliznicu udrziavat odpuchnutu - kvoli opuchu tie usi bola. Ak cez sviatky nepovoli, nastupi teplota a bolest ucha neustupia, tak potom riesit antibiotikami. Tiez som teraz mala taky priebeh, boli ma obe usi, lica a celo z dutin, uz som skoro zdrava, u mna bez atb.

danielahamar
26. dec 2024

Pri zapale dutín sa nekonvickuje!