icon

Ako riešiť začervenanie a svrbenie pokožky hlavy?

14. jan 2025

Ahojte
Prosím pekne posledné dni mam svrbiace a červené miesa na pokožke hlavy. Nieje to po celej hlave je to iba na bokoch hlavy a pomenej na zadnej časti dole. Je to červené a svrbí to. Kúpiť si v lekárni nejaký šampón? Ďakujem 🙂

Ako riešiť začervenanie a svrbenie pokožky hlavy?
freepalestine
14. jan 2025

Dercos od vichy. Lepsi ako nizoral a pod.

stvorenie
14. jan 2025

Treba zájsť ku kožnému.

paulinocka123
14. apr 2025

Ahoj.. pomohlo ti niečo? Mám ten istý problém + vypadane lokálne.. mám alpicort a začínajú rast, ale to začervenanie je stále..

autor
15. apr 2025

@paulinocka123 ahoj
Tak zacervenanie už nemám. Pamätám si ze som si kupila nejaký konopny sampon z lekarne ale ci mi pomohol ten neviem. Ani by som nepovedala lebo vlasy som mala po ňom stale také suché ze mi to az vadilo. Aj lupiny tie mam aj doteraz. Ake viem ze som si robila asi 2x octovu vodu a s nou som si na zaver oplachla vlasy aj pokozku hlavy a dobre som vymasirovala hlavu. Mozno ten ocot pomohol neviem. Momentálne mam korejsky sampon cistiaci ale ten s tym nema nic ked ze zacervenanie mi zmizlo skor

paulinocka123
15. apr 2025

Dakujem.. tak len cakat.. vymenila som sampiony.. teraz len z lekárne eucerin, plantur, tabletky na vlasy plantur, nefarbim a budem cakat.. predtým aj svrbelo teraz už oveľa menej, len nech to teda ustúpi

autor
16. apr 2025

@paulinocka123 tak podla mna ako pises čakať. Ale tak užívaš na to veci čo by ti mali pomôcť. Ozaj ja som niekedy chodievala spávať s mokrou hlavou chyba. Dokonca uz aj ked si umyjem vlasy tak ich nemam dlho zabalene v uteráku. Dávať na to pozor a pred spanim dobre osušiť

paulinocka123
16. apr 2025

Aj ja stále s mokrými! Vzdy som na moc umývala a tsk šla spat. A teraz už si studeným vzduchom prebehnem pri korienkoch. Bojujem..

autor
21. apr 2025

@paulinocka123 radsej vysus cele vlasy poriadne pouzi aj tepelnú ochranu vlasov . Tak drzim palce