icon

Ako rozlíšiť bolesť krížov od bolesti obličiek?

30. aug 2025

Ahojte, ako bolia krize? Viem asi blba otazka, len k comu to prirovnat. Mna boli oblast krizov, prirovnala by som to k memstruacnej bolesti. V robote som v jeden dem blbo sedela a este mi fukala klima na chrbat.
Co na to? Dala som si guajacuran, milgamma N, voltaren gel.

marca12
30. aug 2025

@anonym_autor Daj si nieco na zapal ibalgin,flector a podobne. Skus suche teplo,ale to niekedy stav zhorsi. Bolest obliciek je neznesitelna,skor to budu tie krize.

minenkaa
30. aug 2025

@anonym_autor zapalene obličky práve že bolia ako keby bolel len chrbát,pobuchaj si kde sú obličky a ak boli tak je zle

minenkaa
30. aug 2025
@marca12

@anonym_autor Daj si nieco na zapal ibalgin,flector a podobne. Skus suche teplo,ale to niekedy stav zhorsi. Bolest obliciek je neznesitelna,skor to budu tie krize.

@marca12 práveže obličky vôbec nemusia bolieť

anonym_c3399d
30. aug 2025

Predklon sa, ruky/dlane na kolena a nech ta niekto pobucha do bokov zozadu…okolo drieku cca okolo pupka…ak to boli mozu to byt oblicky..ak je to od krizov dole oblicky to nie su

viera012345
30. aug 2025

@anonym_autor Ideálne je zájsť k lekárovi,ale pokial to skúšate riešiť sama, tak okrem spomínaných liekov začnite pit urologicky čaj/aj keby to nebol problém s obličkami, čajom si neublížite, len si zlepšíte kondíciu obličiek

anonym_be7abe
30. aug 2025

Ak si prechladla,daj si ladvinovy pas na 3-4 noci.

anonym_ae1225
31. aug 2025

@anonym_autor na zápal žiadne teplo.Ak si si istá, že je to chrbát, tak prečo podozrievaš obličky?

kvietok1233
Autor odpoveď zmazal