Ako rozpoznať štípanec od ploštice?
Zdravím,vedeli by ste poradiť,ci sa jedna o štipnace od ploštíc? Alebo čo to môže byt.Dakujem

od plostice to nie je
@anonym_autor
Ako dlho to na sebe pozoruješ? Zašla by som ku kožnému lekárovi hlavne ak to svrbí.
Moja skúsenosť:
Mala som bližšie k sebe taketo štípance. Po celých nohách, neskôr ruky, chodidla (cele to trvalo týždeň kym som šla k dr.). Tiež som sa bala či to nieje ploštica a nakoniec som mala podľa dr. Prechodny stav alergie (nešpecifikovaný) dala mi na to kortikoidnú masť za pár dni to prešlo.
Svrbenie som mala hlavne rano a večer. Nové štípance pribudali počas noci.
Pre istotu si ale prezri posteľ záhyby hlavne, so svetlom.
@anonym_c23155 mam to približne uz tyzden,postupne pribudaju presne ako spominate v noci…nesvrbi to stale iba občas..ale zajdem ku Dr.
Postel sme kontrovali a našli sme tam niečo..no vraj to ploštice niesu…Aj keď som si myslela,že áno aj kvôli týmto štipancom
Ďakujem

@anonym_autor
Ako dlho to na sebe pozoruješ? Zašla by som ku kožnému lekárovi hlavne ak to svrbí.
Moja skúsenosť:
Mala som bližšie k sebe taketo štípance. Po celých nohách, neskôr ruky, chodidla (cele to trvalo týždeň kym som šla k dr.). Tiež som sa bala či to nieje ploštica a nakoniec som mala podľa dr. Prechodny stav alergie (nešpecifikovaný) dala mi na to kortikoidnú masť za pár dni to prešlo.
Svrbenie som mala hlavne rano a večer. Nové štípance pribudali počas noci.
Pre istotu si ale prezri posteľ záhyby hlavne, so svetlom.