icon

Ako rýchlo prekonať nádchu?

17. dec 2025

Ahojte ako rýchlejšie prekonať chorobu? Mám upchatý nos, hrdlo ma nebolí teplota maximálne 37, ale väčšinou 36,5. Na dr to samozrejme nieje no chcela by som sa toho už zbaviť, od pondelka ležím v posteli.

rdi
17. dec 2025

treba si nasadit co najvyssiu moznu davku vitaminu c a vpodstate asi len cakat, do tyzdna to musi prejst, ak to nie je nieco viac ako len nadcha.

veselo_neveselo
17. dec 2025

Vela caju, teplo, oddych, ovocie, a nejaky extra vit. C. Nic viac sa neda. Ja som tak lezala 5 dni, pokial mi bolo lepsie. Do tyzdna budes ok.

muschkamimi
17. dec 2025

Skús kúpeľ na nohy so soľou, kľudnej aj s kuchynskou, hlavne dobre teplú vodu nalej a potom hrubé ponožky a riadne prehriať nôžky. A dobrý mäsový vývar najlepšie hovädzí.

andulka1988
17. dec 2025

@anonym_autor mne zvykne pomôcť sa napariť nad harmančekom

nelinka888
17. dec 2025

Ako sa hovorí, neliečená trvá 7 dní a liečená týždeň. Proste len vydržať a čakať 😂

anonym_70dee1
17. dec 2025

@anonym_autor Jedine len vydržať, pár dní a prejde to.
Na druhej strane prepáč ale máš "len" upchatý nos a teplotu 36,5 a od pondelka ležíš? Ja si ľahnem do postele a beriem si voľno keď mám vyše 39 teplotu a ledva stojím na nohách.

zabka79
17. dec 2025

@anonym_autor striekat sterimar 4xdenne do nosa + vitaminy

biglovemom
17. dec 2025
@anonym_70dee1

Na druhej strane prepáč ale máš "len" upchatý nos a teplotu 36,5 a od pondelka ležíš? Ja si ľahnem do postele a beriem si voľno keď mám vyše 39 teplotu a ledva stojím na nohách.

@anonym_70dee1 lebo je to isto chlap 😎

autor
17. dec 2025
@anonym_70dee1

@anonym_70dee1 väčšinou mám 37, no takých 37 že ma bolí celý človek a som unavená🙂 a ano od pondelka ležím. To že ty si tak úžasná je tvoja vec☺️. Každý reaguje inak. A voľno si brat nemusím, mám Ho

autor
17. dec 2025
@biglovemom

@anonym_70dee1 lebo je to isto chlap 😎

@biglovemom alebo len každý reaguje inak na určitú teplotu 🙂

biglovemom
17. dec 2025
@anonym_autor

@biglovemom alebo len každý reaguje inak na určitú teplotu 🙂

@anonym_autor …Alebo🤭🫣