icon

Ako rýchlo účinkuje Magne B6?

12. nov 2025

Ahojte. Chcela by som sa opýtať na doplnok magne b6 alebo b6 forte,kto ste ich brali. Ako rýchlo ste pocítili účinok? Ďakujem

billy_jean
12. nov 2025

Reakcia organizmu je veľmi individuálna, veľa záleží na tom, aký máš stav, či máš veľký nedostatok, aký je typ horčíka, ako je na tom tvoj tráviaci systém a vstrebávanie. Prvý účinok by si mohla cítiť po niekoľkých hodinách až pár dňoch = určité uvoľnenie svalov. Ale zreteľnejšie účinky čakaj po 7-14 dňoch pravidelného užívania. Pri chronickejšom nedostatku alebo komplexnejších problémoch to môže byť po 4 – 8t pravidelného užívania, aby sa cítil rozdiel. Je to veľmi individuálne...

helena1982
12. nov 2025

Asi aj zalezi, ze kvoli comu ho uzivas.

autor
12. nov 2025
@billy_jean

Reakcia organizmu je veľmi individuálna, veľa záleží na tom, aký máš stav, či máš veľký nedostatok, aký je typ horčíka, ako je na tom tvoj tráviaci systém a vstrebávanie. Prvý účinok by si mohla cítiť po niekoľkých hodinách až pár dňoch = určité uvoľnenie svalov. Ale zreteľnejšie účinky čakaj po 7-14 dňoch pravidelného užívania. Pri chronickejšom nedostatku alebo komplexnejších problémoch to môže byť po 4 – 8t pravidelného užívania, aby sa cítil rozdiel. Je to veľmi individuálne...

@billy_jean ďakujem 🙂

autor
12. nov 2025
@helena1982

Asi aj zalezi, ze kvoli comu ho uzivas.

@helena1982 mám troška vyšší tlak posledné dni,som nevózna veĺmi.

petricienka
12. nov 2025

Záleží na tom, aké účinky chceš, aby mal? V čom má fungovať?