Ako sa čo najlepšie upokojiť pri panike?
Ako sa čo najskôr trocha ukludnit? Vtedy dokazem vypiť tri kavy po sebe, je mi zle. Dam magnezim, lexaurin, lubovnikovy caj. Nie vzdy mam moznost utekat von do prirody sa prejst. Ako dlho vam trva kym sa upokojite? Co vam pomaha. Neznasam december. Najlepsie ist spat, ale to sa neda tuez vzdy popri rodine.
Dýchať pokojne, plynulo do papierového vrecka ... to odporučili i záchranári
Mne kava vobec nerobila dobre, mne prave uzkost a panicke ataky vyvolaval prijem kofeinu, takze ja som kavu, kolove napoje vobec nepila. Chodila som psychologovi, ktory ma naucil pracovat s uzkostou a panikou, odporucam vyhladat pomoc.
Zdravím,
môžeš brať aj 3násobnú dávku Magnézia a lubovníka, ak máš poruchu vstrebávania vitamínov a minerálov tak ti to nepomôže.
Preto veľa mladých ľudí trpí Tenániou, úzkosťami nezdravo sa stravujú, nahádžu do seba suplementy a čakajú, že im to pomôže.
Ak chceš zvýšiť vstrebávanie, musíš jesť viac potravín bohatých na vitamín C,
nie len Céčko v tabletke. Tieto potraviny čistia steny čriev a pomáhajú lepšej absorpcie.
Treba zmeniť stravu a viac sa hýbať.
Všetko dobré prajem 🙂
@vakatko ved ja umelé vitaminy a mineraly okrem magnezia a jodu nejem. Robim si citrusovy detox ( za den stava z par grepov, citronov...), pijem pupavovy koren, vilcacoru, rozhodnicu, medovku, lubovnik, sipky, konopne semeno. Minimum masa, vela zeleniny, vody, ziadne sladkosti pecivo. Jedine kava. Inak by som z nervov asi fajcila. A nic nepomaha
Nemam nikoho, priatelov.... Sama som s myslienkami.
Vraj na to existujú pozície, ktoré pomáhajú, napríklad táto a ine: (sú tam obrázky) https://www.pari.com/int/blog/shortness-of-brea...
pijem pupavovy koren, vilcacoru, rozhodnicu, medovku, lubovnik, sipky, konopne semeno… tu si si odpovedala co ti zhoršuje stav
Ked ješ minimum bielkovín tak ti chýbajú B vitamíny B12, B 6 ... dôležité pre nervový a svalový systém.
Skús jesť viac mäsko (nie bravčové) ryby ...
Kefír, obsahuje Béčka, veľa zdravých Probiotík ktoré ti chýbajú v strave a sú dôležité pre trávenie, čo ovplyvňuje psychiku.
Jesť vajíčkové šaláty s avokádom, viac zdravých tukov, olivy, olivový olej, kokos, kokosový olej, orechy a semená, vlašské orechy sú výborné na psychiku ...
Hlavne vylúč Kávu, kofeín a alkohol.
Práve káva sa odporúča nepiť zvyšuje úzkosť a to nepotrebuješ.Najlepsie je začať niečo robiť, ak sa nedá tak počítať násobilka, sústrediť sa na nejaký predmet a dýchať.Mne sa po očkovaní spustila tetania mala som tu česť v noci sa zobudiť na búšenie, trpnutie raz som dýchala do sáčku hneď to prešlo ruky vložiť do studenej vody, ale najlepšie je dať si Lexaurin aj 2 dní nech sa ukludnis.
Magnosolv na predpis pravidelne, b vitamíny a čo najlepšie spať, nestresovat ako príde, tak odíde.
Cvičiť nech sa dobrá nálada zvyšuje.
To poznam. Zazivam nieco podobne a nikto mi neveri. Kazdy si mysli ze simulujem. Ak chces o tom rozpravat kludne napis.

Vysadiť kávu aj caj, upravit stravu,výsad lexaurin,vsetko je v tvojej hlave. Je to beh na dlhe trate a treba navštíviť psychiatra a brat AD. Držím Ti palce. Ak by si potrebovala rozobrať veci tak mi napis spravu.Pa