Ako sa liečite počas Covid-19?
Chcem sa opytat,co vam dava doktor na covid?pri domacom lieceni teplote a kasli
@3michaela23 a Sinecod sirup
@3michaela23 panadol na teplotu a na kasel trifed
@matkahelka antibiotika nic?
Paralen alebo novalgin na teplotu, erdomed na kašeľ, a kopec vitaminov
@3michaela23 ved to zavisi predsa od stavu, ci su atb potrebne. my sme ich nepotrebovali. teplota lahko nad 38 a par dni kasel si atb nevyzaduju.
@3michaela23 atb sa odporúčajú až po covid, cca po 10 dňoch- ked spôsobí bakteriálnu infekciu, na to sú super domáce crp testy.
ja som brala isoprinosine (je aj inomed miesto toho), teplotu som nemala, odporúča sa aspirín. vitamín C, D, zinok. prípadne niečo na kašeľ. ja som brala aj Reishi.
v ťažkých stavoch odporúčam ivermektín.
Ja som mala Paralen na teplotu, na kašeľ stoptussin a vitamíny C, D a zinok.
@marytesss Isoprinosine si normálne zohnala v lekárni? teda je mi jasné že s receptom, ale že ho nikde nemajú.....Ivermektín sa asi tiež nebude dať zohnať, lebo naše ministerstvo zdravotníctva objednalo len 7000balení do lekární......máme najviac mrtvych na počet pozitívnych prípadov, naozaj neviem prečo si naši lekári neberú príklad z iných štátov kde im tí ľudia v ťažkých stavoch tak nezomierajú.....sme druhý najhorší štát v úmrtiach a že pandémiu zvládame
@mogaa áno, treba zavolať do lekárne, kde si chodíte brať lieky, či je možné ho objednať (alebo aj Inomed). držím palce. k celoslovenskej situácii sa vyjadrovať nejdem, je to na hlavu... 🙄 a minister zdravotníctva by si zaslúžil taký fajnový kopanec do zadku spredu.... bez srandy. čo som počula, vraj aj zadržali kamión s Ivermektínom a vedome ho tak držali neviem koľko dní... podľa mňa za tým netreba hľadať nič iné iba peniaze. keď nie je kšeft, tak načo... 🙄
Mne zdvihla telefon len sestricka, povedala mi kod na PN a nas hovor sa skoncil 😂 ani ju, ani lekara nezaujimalo ako sa citim 😁 uz to beru jak na pase.
Takze som si kupila vit c, d, zinok, teplotu zatial nemam, na kasel mam doma bromexin a stoptussin. Uvidime co bude dalej...
@adula12 taktiez
isoprinosine volně v Polsku pod názvem Groprinosin např. v apteka - melissa.pl

Antihistaminiká,