Ako sa účinne liečiť z covidu?
Ahojte, tak v tom druhykrat lietam.
Urobila som si test, lebo to mali vsetci v praci a samozrejme pozitivny. Vlastne moje priznaky su uz druhy den len rozne palenie. Najprv ma palila hlava, teraz ma striedavo palia rozne casti tela.
Aka je sanca, ze mi to sadne este na nejaky iny organ? Ako tomu zabranit?
Beriem C, D, K2, reishi, GSE, zinok, probiotiká, odstavujem citrusy.
Co mi este poradite?
Nie kazdy ma zly priebeh, ja som chodila normalne do prace (s ruskom), covid som mala naposledy niekedy zaciatkom roka. Moje priznaky boli prvy deñ zimnica, teplota do 38,5, ktora kolisala. Druhy deñ znova teplota, myslim ze aj nadcha, a treti deñ uz lepsie. O 2 tyzdne nato som lapla chripku B, nastastie tiez to preslo rychlo, ale pri nej som mala aj kasel. Nebrala som ani pri jednom z tychto virusov ziadne lieky okrem malej davky Ibuprofenu na soanie
@kavasmliekom po prvom som bola odpalena vyse roka, tak by som rada nedopadla rovnako..
@tenerifka dakujem, mozno aj ja zajtra pojdem, kedze vsetci su doma vraj v hroznych stavoch. A budem verit, ze horsie to nebude.
Vyskúšaj od Biominu Restart covital.
Silný zázvorový čaj
Možno aj ja zajtra pojdem ..to myslíš do práce?tak to by som určite nešla a dávaj si zinok
Prepáč čítam, že zinok beries
Kolegyňa si chvalila nápoj z rakytníka. Ona ma viacero diagnóz a kovid ju vždy dosť potrápi. Ja som mala kovid len raz a to dokopy dva dni 🤷
@luccija mam sama kancelariu a jediny moj kontakt s ludmi moze byt v takych pripadoch mavnutie na pozdrav s vratnikom, urcite nechcem nikoho ohrozovat.
Dakujem zatial vsetkym za rady 🙂
Najlepší liek na všetky choroby sveta... si ty sama 🙂 Resp. tvoja imunita.
U mna zabera zazvor caj /nadrobno nastruhany/med ,citron. Potom kurkuma je super Jamieson kapsule.Jasne,ze D+K2,C a ZINOK aspon 75mg denne prve 4 dni..kuraci vyvar pijem cisty ale aj polievku si dam..
Juuuj sviňa je ten covid my máme druhý týždeň po. Chvála Bohu bez horucky len dcerka vysoke teploty, ja teploty do 37.5, dcérka deň a pol 40 co nešli zrazit ale aspoň vybiehavali až po 6 hodinách. Ja bolesti celeho tela, kasel, upchate dutiny, prisla sim na 2 tyzdne o cuch a chut, dcerka mala chytene hrdlo a dutiny. Klasika ja Erdomed, salviovy čaj, kaloba C, D, cesnak, dcerka inhal vincentku, kaloba, solmucol, free angin , C, D. Myslím ze na tu pliagu strašne dobre zaberá kaloba.
ja doma držim éterické oleje, tymiánový krém to je taký základ mojej lekárničky z tých olejov olej 31 bylín ten má úžasné využitie do difúzera , do krému kvapnem a dám na priedušky a chrbát, kloktám ním ... pôsobí aj na bolesť hlavy či svalov ... a sirup zo smrekových výhonkov pri kašli a nezabudnúť čistiť nos morskou vodou...

Nepreháňať to 🤔??