Ako sa naučiť prehĺtať veľké tabletky?
Ahojte, mam strašný problém s prehltnutim tabletky. Dajte mi prosím rady, ako na to. Úplne maličké mi problém nerobia, ale také ako napriklad tie mäkké tobolky ibalgin, to už je problém. Desim sa toho, keď ochorieť, a budem musieť nejaké tabletky užívať. Pri bolesti hlavy som volila rozpustné tablety, ale tie už akoby prestali účinkovať.
Môj muž toto nevie, musí vždy hodiť hlavou do zadu keď prehĺta.. poradiť neviem, lebo ja viem prehltnúť aj tri veľké naraz, treba ale poriadne hlty vody.. podľa mňa ten blok je niekde v hlave, napríklad dve deti to vedia bez problémov a tretí nevie niekedy prehltnúť ani štvrtinu kinedrylu.. ale zase Ibalgin 200 mu išiel, lebo je to hladké..
Napit sa vody. Aspon 2-3hlty. A az tak tabletku a zapit. Darmo ako na tobogane. Po mokrom sa aj tabletke pojde lahsie dole.
Zapchám si nos a keď už neviem dýchať tak ju prehltnem :D :D :D :D Inak mi to proste nejde aj keby čo
Ďakujem všetkým. áno viem, že je to len v hlave. Niekedy sa podarí na prvýkrát, inokedy je to boj aj 10 minút a pol litra vody. Vyskúšam všetky triky a hlavne budem dúfať, že nebudem musieť užívať veľa tabletiek 🙂
Treba spravne zaklonit hlavu podla typu tabletky - tie co su tazke a ponaraju sa tak zapijas s hlavou dozadu. Tie co plavaju - gelove a tak tak hlavu predklonit a tak zapit 🙂
bože fantasticki ste, niekedy človek naozaj najde najlepšie rady na modrom koniku :D ste mali vidieť co mi pisali velavazeni odbornici.... 🙄 poskusame, uz sa trapime mesiac ☹ a tiez je to v hlave, lebo hocico ine syn normalne prehltne

Tak s tým bojujem aj ja. Mám disfagiu.je to choroba prehltania. Tabletky mi stoja v krku snáď týždeň. Treba nájsť alternatívu. Prášky. Ale niečo nahradiť nejde. Trebárs veľké antibiotiká. Tie si lamem