Ako sa odstraňuje vnútorný steh po operácii pruhu?
Dobrý deň chcem sa spýtať ako mi výberu vnutorny steh po operaci pruhu
No myslím si,že sa nevyberajú su to vstrebatelne stehy
@teki1 povedala mi aj nemocnica ze treba ísť na stehy po 14den
@nik370 ale vnútorny? Veď to je vnútri tela by ťa museli rozrezať......aby sa tam dostali,.potom nie vnútorný ale vonkajši steh ja mám 2 cisárske za sebou....a šiju ti maternicu atď atď a proste to sú strebatelne vnútorné stehy čo sa nevyberajú len kontroluje sonom či sa nepotrhalo ....ale aj v tvojom pripade a aj u iných vnútorné sa nevyberajú len vonkajšie
Ak budes mat šťastie, tak sa ti vstrebe. Mne telo neprijalo ani tieto vstrebatelne nite a postupne vyšli von samé.
@nik370 ale vnútorny? Veď to je vnútri tela by ťa museli rozrezať......aby sa tam dostali,.potom nie vnútorný ale vonkajši steh ja mám 2 cisárske za sebou....a šiju ti maternicu atď atď a proste to sú strebatelne vnútorné stehy čo sa nevyberajú len kontroluje sonom či sa nepotrhalo ....ale aj v tvojom pripade a aj u iných vnútorné sa nevyberajú len vonkajšie
@jeliz59 mam dve uzly na začiatok a na konci dve také modre uzly s modrou niťou
@jeliz59 mam dve uzly s modrou niťou na začiatok a na koniec rany normálne ich vidno len dve uzly
Tak oddychuj,opatrne vstávaj,nič ťažké nedvíhaj,aby sa ti to zahojilo.Ak máš 2 stehy,rana bude malá,vyberú ti len tie dve nitky,ak bude rana úplne zahojená.
Mala som to iste po cisarskom ☺️ odstrihnu jeden uzlik a z druhej strany to potiahnu a iba sa to z vnutra vyvlieklo ☺️ bála som sa toho ako cert kriza nakolko to bolo aj 20 cm, myslela som si ze to budem citit ako keby mi tahali hada cez brucho a ze to bude stipat- naopak bola to sekunda a prisla ulava ☺️
Mala som to iste po cisarskom ☺️ odstrihnu jeden uzlik a z druhej strany to potiahnu a iba sa to z vnutra vyvlieklo ☺️ bála som sa toho ako cert kriza nakolko to bolo aj 20 cm, myslela som si ze to budem citit ako keby mi tahali hada cez brucho a ze to bude stipat- naopak bola to sekunda a prisla ulava ☺️
@monika35493 a nebolelo ta to
@monika35493 ja sa bojím
@monika35493 ja sa bojím
@nik370 nie je to cítiť, spraví sa to rýchlo, nepozerajte keď to budú robiť. Tým stehom je zošita len koža, nemajte strach, nič sa vám nerozpadne, pekne to bude držať zahojené
Strašne sa bojím ze to nebude držať alebo niečo alebo to bude bolieť
Strašne sa bojím ze to nebude držať alebo niečo alebo to bude bolieť
@nik370 Vytahovanie stehov neboli a bat sa nemusis, nie si prva, koho operovali.
@jeliz59 mam dve uzly na začiatok a na konci dve také modre uzly s modrou niťou
@nik370 modre nie su vsrrebavacie,jeden uzlik odstrihnu a za druhy vytiahnu. Tiez som tak mala jazvu po pruhu,iba ciaru a vyberali tak. Po sekcii som mala vstrebatelne,zasite rovnako len rovna ciara a tam len tie uzliky odstrihli. Pri druhej sekcii som mala rovnaku ciaru zasitu s 2 modrymi uzlikmi,zasa jeden odstrihli a za druhy vytiahli.

@nik370 Nijak,ostane tam už naveky.😉