Ako sa pripraviť na odtlačky zubov bez nevoľnosti?
Ako ste to zvládli??? poslednýkrát som až vracala z tej hmoty.Caka ma to opäť....Aké lieky poradíte ,aby ma nenapinalo?
Robil mi digitálny odtlačok.
a kolko ste platili za ten dig, odlačok
Digi nema
Musím mať normálne s tou hmotou,už teraz má napína,len si na to pomyslim
@anonym_autor vypýtaj si menšiu tú násadu. Mne hádam v 22 rokoch dávala detské 😃 a nech naberie menej hmoty. V tom prípade som to zvládla bez problémov, hoci predtým ma vždy napínalo.
Ale aktuálne už chodím takej doktorke, ktorá robí 3D scan
Sústreď sa na dýchanie, na nič iné nemysli.
@sara07 hej, stacil. Podla neho si potom technik odleje sadrovy odtlacok.
Naposledy ked mi robili klasicky odtlacok, tak mi zubar drzal tu hmotu v ustach a ja som bola v predklone cely cas, ako ma napinalo😅. Odvtedy robime len digitalny.
@guudy rozmyšlam prečo rovno neriešia digitálne odlačky ked je to menej náročne pre pacienta ale sa ostava pri tomto
podobné aj ortopedii, načo tamto tyrat dieta na ortezu sadrou ked sa to dá krásne 3d naskenovat
@guudy rozmyšlam prečo rovno neriešia digitálne odlačky ked je to menej náročne pre pacienta ale sa ostava pri tomto
podobné aj ortopedii, načo tamto tyrat dieta na ortezu sadrou ked sa to dá krásne 3d naskenovat
@sara07 treba na to vybavenie u zubara a potom asi aj pri dalsim spracovani je to inak ako pri klasickom odtlacku. Tiez to trva dlhsie spravit ako obycko odtlacok.
Mňa napínalo pri prvom raze, druhý krát to už bolo lepšie.
Ja som bola pred 2 mesiacmi a dalo sa to prežiť a to mám s týmito vecami, že naozaj problém. Sústreď sa na hudbu, ktorá možno bude hrať, na plány, ktoré budeš mať po tejto nepríjemnosti a dýchaj nosom. Upozorni lekára a skús poprosiť o nejaký kompromis ;) Držím palce
Robili mi odtlacky viackrat. Zubarka mi dava vzdy detsku nasadku, mam malu celust. S tou detskou to zvladam v pohode.
@anonym_autor skus lidocain umrtvi vnutro a nebude ta napinat, je to sprej

@anonym_autor da sa spravit aj digitalny odtlacok spravit, ak ma zubar vybavenie