Ako sa účinne zbaviť molusiek?
Dobrý večer, viete mi poradiť niečo účinné na molušky ??
@gerfinka áno myslela, ono sa to píše molusky? Ja som myslela že so š 🤦🏽♀️ idem ho pozrieť. Za koľko jej zabralo??
No my len takto ... dcéra (ešte škôlkárka) sa okúpala, zmäkčila sa koža. A každú jednu sme prepichli ihlou a vytlačili, až išla krv. Priebežne dezinfikovali ihlu a ranu betadinom. Ja som ju všelijako zabávala ako sa dalo, manžel vytláčal. Takto postupne deň po dni sme pomaly postupovali. Skúsili sme vypaľovanie dusíkom, ale to veľmi až zjapala. Tak sme zvolili cestu menšieho zla.
@mery333 ojej, tomu vypaľovaniu by som sa chcela vyhnúť. Skúšame betaglutan a tebe tree olej ale nepomáha nič zatiaľ ..to vytláčanie nebolelo? Lebo moje dieťa má len rok
@romanita96 U syna pomohol Duofilm,lekárka nám ho odporučila a zabral..Je to síce nepríjemné,ale zmizli úplne za pár dní..
@romanita96 je to imunitou takže v prvom rade zlepšiť imunitu a ten betadin tiež odporucam
@romanita96 ak si myslela molusky, tak dcére dobre zabralo bradavicove mazanie od Serafin
@gerfinka ahoj, smiem sa spýtať ako ste to aplikovali? My sme boli naprvom dusiku.. no skúšam to doma nejako ochrániť pred rozšírením… cez deň dávam betadine a na noc imazol. Ale našla som tuto tinkturu.. a celkom by som ju skúsila zaradiť… ide nám aj nejaký oleogel na to.. tak skúsim aj to.. a mame len pár veľkých inak mame samé take mini že ani neviem či je toto.

@romanita96 ak si myslela molusky, tak dcére dobre zabralo bradavicove mazanie od Serafin