Ako sa účinne zbaviť svrabu?
Zdravím už tretij mesiac sa nevieme zbaviť svrabu,od vtedy sme sa natierali 6 krát infectoskabom a aj tak stále sa ti vráti ,po každom natieraní sme všetko vydávali ,kúpili sme si naparovač,sušičku ,tepovač,každý deň perieme aj tri várky,všetky deky ,vankúše hračky sme dali do vriec,deti majú iba zopár hračiek čo sa môžu s nimi hrať aj to vkuse perieme a naparujete na 100 stupňov ,doktorka povedala naposledy že nám už nič nepredpiše že poisťovňa jej to nepreplat.0Prosim vás poraďte niekto že ako sa toho zbaviť ,už stoho unavená .dakujem
@824775 ahoooj zas nové ? A oni vam vôbec berú ster ?, tak dnes nam bol jeden pan čistiť dom ozonom ako sam nevedel či zo zabije aj svrab… ale keď to zabije kvietky a ľudia to nemajú dýchať až po čase tak svrab by to mohlo zabit a keďže je to plyn tak fakt prenikne vsade do látky atd …teraz sme po natrieti celkom ok ja na sebe nové noc nevidím a myslim že ani mala nemá neviem tvar má takú ale ja už neviem ani určiť čo je poškriabané len tak a mala natretu tvar čelo až ku vlasom tak neviem… :( a keď zase uvidim nieco už pojdeme aj my na kožné ale toto je strašne to fakt nikomu neprajem … a aj na psychiku je to tazke … každé svrbenie už chytam paniku :(
@shania12345 aj ja som uvidela dnes na malom cestičku aspoň si myslím že je to tá cestička alebo len doskrabane ako píšeš ,ja som stoho zúfalá lebo ostatní aj ja sme celkom fajn na tom kde tu exemy,bojím sa ísť s malým na kožné že zas nás dodrbe predpise krémy a nezoberú ster,dúfam že vam ten ozon pomôže
@824775 ja nechápem prečo nevezmú ster ….. to je tiež im tak tazko zobrat ster a pozrieť či je to už v poriadku a keď nie tak sú aj lieky ten ivermektin tablety že aj to davaju …. Plus som čítala že aj lekárka predpise mast a priamo pre vás ju namiešajú že aká má byt silná …. Tak ja už neviem či tým doktorom sibe veď to je strašne trápenie
@shania12345 veď to nechápem ani ja ,už rozmýšľam že zavolám do dôvery nech s tým niečo robia aby nas zobral aj iný lekár nielenv našom okolialrbo ísť na infekčné ja už neviem čo mám robiť
@824775 no neni to normálne že vás tak nechajú sa trapit a nevezmú ster ani nedajú iné maste či lieky …. Akoze to by som už asi urobila cirkus … viem aké je to tazke a furt ist spat s tM pocitom či má bude nieco svrbiet či ráno zas nieco nenájdem :( čo všetko mam ešte vyprat ale ja už som si spisala zoznam taký čo hneď vyhodit a nezabudnúť dať prať lebo na mnohé prídem neskôr napríklad aj hu ky na riad hneď vyhodit … to iste žiletky na holenie, mobily hneď dezinfikovať … handričku ktorými utieranie veci tiež vyhodit alebo dať prat a take veci lebo na prvýkrát som nato nemyslela a možno aj tam nieco bolo tým že to stále používam :(
@shania12345 dnes sme bolo na možnom z malým predpísala mu surovú masť a nám nič vraj volajte obvodnej lekárke ale veď ona sa do toho nevyzna ,ja vy som tu kožnú zažalovala len neviem ako
@shania12345 my sme tiež vyhadzovali aj hubky aj žiletky na prach zatiaľ pozivam jednorazové a hneď to zahodil,najhoršie je na tom malý drží sa ho to ako kliešť ,dnes so volala aj na inekozne nikto nemá čas ,už len do zahraničia ísť
@chimenka už vám sa tozlepsilo?my teraz mám fofr doma malého mastime sirovou masťou tri dni ,kozna nám ostatným nevipisala preventívne nič len som volala svojej obvodnej ta mi predpísala infektoscab takže musíme počkať kým malý ukončí liečbu natremesa aj my a potom všetko doma zas poupratujeme veci do vriec aj deky ,už som stoho zúfalá ,aj známej kožnej lebo by mala všetky predpísať celej rodine
@shania12345 ako ste teraz natom?my zle všetci sme vyhadzani ,aj cestičku som si našla ,dnes večer sa natieranie a nahráme ten krém 12 hodín ,zajtra sa môžem zblázniť s upratovaním
@824775 ahoj no neviem dnes sa mame opakovane zase natrieť tak zase dávam do pucu všetko ale mam nervy lebo akurat prsi a neposchne mi to tak rychlo aj slnko zabíja tie potvory … ja zatial som nenašla žiadnu cestičku nic ale stále mam take svrbenie nie silne ale toto má tak zneisťuje ….a samozrejme vždy sa kontrolujem aj malú už mi to ide na nervy ale tak trochu dufam že ten ozon nám pomohol …stále keď na seba oblečiem nieco tak dávam prať neobliekal to už na druhý den … vkuse plno prania… sušičku nemame….. len no my sme ešte stále neboli s tým u žiadneho kožného len čo všeobecná nám predpisuje a kebyže nájdem nieco nové tak už musim to riešit s koznou a už by som chcela určite inu mast
@shania12345 svrbiet bude ešte dlho ,skús dávať veci do mrazaku čo sa nedajú tak prať ,ja aj topánky dávam ,my sme sa natreli v nedeľu a ešte sa chystáme túto sobotu a zas všetko naparit a vyčistiť ,už mi to ide na nervy nech to skončí ,držím vám palce aby ste sa natierali posledný krát
@824775 Oh to nemam miesto v mrazaku :( akoze ja neviem dufam že už stacilo lebo som už zúfalá za mesiac mame ist na dovolenku ale ide s nami ešte jedna rodina … proste musime sa dostať z toho a vam tiež držím palce … akozeee
Ten svrab mat to je masaker … už nech to skončí ja keď si nájdem zase nejake vyrážky a cestičky tak môžu má rovno zobrat na psychiatriu :D
@shania12345 my sa zas budeme natierať v sobotu ,telo mám samy exem ale musíme robia sa mi cestičky a to sme natierali v nedeľu alebo sú to staré neviem už ale malý je na tom lepšie,držím vám tiež palce sa zbaviť tej pľagi
@shania12345 môžem sa spýtať koľko stala firma čo postriekali vám dom?dakujem
@824775 k nám prišiel taký pán…. A platila som nejakých 45€ podľa mna pohoda ….pytal sa má cca koľko m2 chcem čistiť… ja som mu aj vravela že kvôli čomu ho volám a že či už riešil niekedy takú situáciu tak že nie … ale ja som na internete našla že to pomaha tak snáď

@shania12345 kozna nám vravela nahnevané že jedno nazretie pre iných stačí a nám nie tak ja už neviem,kozna vie predpísať sirnu masť tri dni sa s tým natieraš ,dávaš na seba tie iste veci,na štvrtý deň sa osprchuješ a všetko sa operie,nám to kozna nedala ani raz možno to vy bolo lepšie ja už neviem ,a tie vyrážky môžu byt aj po svrabovy exem stoho krému ,môj malý ma stále na vajičkach vyrážky a mala celkov v pohode len sem tam exem,zatiaľ nejdem ku kožnej ,ešte počkám aspoň dva týždne ak by to bol ten exem,vám by som poradila ak máte dobrú kožnú zájsť tam z maličkou ,naša kozna ani poriadne sa nepozrie a hneď predpisuje krémy ani ster nezoberie a inde nás nechcú zobrat že toho majú veľa