Ako sa účinne zbaviť svrabu?
Zdravím už tretij mesiac sa nevieme zbaviť svrabu,od vtedy sme sa natierali 6 krát infectoskabom a aj tak stále sa ti vráti ,po každom natieraní sme všetko vydávali ,kúpili sme si naparovač,sušičku ,tepovač,každý deň perieme aj tri várky,všetky deky ,vankúše hračky sme dali do vriec,deti majú iba zopár hračiek čo sa môžu s nimi hrať aj to vkuse perieme a naparujete na 100 stupňov ,doktorka povedala naposledy že nám už nič nepredpiše že poisťovňa jej to nepreplat.0Prosim vás poraďte niekto že ako sa toho zbaviť ,už stoho unavená .dakujem
@shania12345 a aj som na tom tak isto zničoho sa netešim.Bijim sa ísť aj do obchodu,dlho sa stoho budeme s pamätavat ,nikomu to neprajem aby toto zažíval .Drzim palce na koznom
@824775 tak povedala tam že to nieje svrab … že toto je ekzém z toho krému najskôr … že svrab je vyliečený a keď sa spýtala koľko krát sme sa natreli a som jej povedala že 5 a ja 6 tak len krútila hlavou že to je silná mast a nici pokožku … predpísala jej mast na ekzém aj nejake kvapky proti svrbeniu … tak ale pre istotu ja ešte dám topanky do mrazu ešte raz všetko vyperiem a snáď to bude ok
@shania12345 tak som rada za vás snáď mala pravdu že už to nie je svrab,my sme sa natierali zhruba 12 krát to mame dlhšie ,možno aj my už dávno nič nemáme len tá kozna naša keď prijdeme hneď vypisuje ten krém alebo povie nech obvodná predpise infectoscab.Pozerala aj cez lupu Vás ?
@shania12345 aký krém predpísala na exem ak sa môžem spýtať ?
@824775 pozerala cez lupu s takym svetielkom …. A krem sa vola advantan … ja som jej ukazovala aj fotky ako to vyzeralo keď malá mala svrab …. Že som ho mala aj ja ale u mna sa nestihol až tak rozšíriť a teraz ze ona má úplne vysušenú pokožku že musim ju fakt kremovat presmerovať plus ten predpísaný krem na najviac postihnuté miesta a dala aj kvapky aby sa neskriabala
@shania12345 dúfam že vám pomôže ten krém ,ja dávam malému locoid krém a sebe elocom krém a musíme zatiaľ čakať že či u nás už to skončilo
@824775 no ja som z toho taka že ani neverím aj tak som malej prezliekla plachtu dala novu deku …. Dala som topank do mrazu atd ….:( a ako pisete , píšeš neviem 🙂 už len čakať …
@shania12345 hádam už to bude dobre musíme tomu veriť ,zbavili sa toho ini zabavíme sa aj my
@824775 prajem to aj vam aj nám … ale keď je to tak že proste ta pokožka je už bohuzial ekzemicka tak to znamená že nám pomohol ozon 🙂 ale nechcem ešte nic predčasne tvrdiť ešte stále chcem počkať čo bude
@shania12345 aj ja som ešte na tým ozonom ešte nepremýšľala ale už budem ale ešte počkám kým ešte nezoberieme tablety a tam potom uvidime
@shania12345 mája sestra pracuje v zdravotníctve aj v nemocnici povedali aby sme vyhodili všetky matrace a paplony keď tak dlho sa toho nevieme zbaviť ale my ich stále naparujete na 100 stupňov aj tma si myslím že to ostane na tele a už by sme mohli kúpiť po každom natret toľko psplonov a matracov že by sme už auto kúpili nové ,radšej ten ozón
@824775 ale čo čítam tak svrab on nejde do hĺbky …. On sa drzi akoby na povrchu látky keď stačí vysávanie a dezinfekcia … a samozrejme pranie atd … ale nikde som necitala aby bolo nutne vyhadzovať matrace alebo gauc … to niesu že plostice alebo čo … a ešte keď dávate topanky do mrazu tak neviem veď to neni možné aby to prežilo už … no ja som dneska zase dcérke nieco našla ale už neviem ani čo to má byt v noci je nespokojná škriabe sa plače …proste ja už pockam keď znova budem mat aj ja príznaky zavolam kožnej a “ pekne” sa jej podakujem Za nesprávnu dg.
@shania12345 to ešte môže dlho svrbiet ,ja kde som mala cestičky tak tam mám stále červené a svrbí ale v noci sa neškriabem ,aj ja som si ráno našla niečo podozrivé v zádušná na strhne tak na to miesto som si dala infectoscab,ja do mrazaku si dávam aj oblečenie čo sa nemôže prať na 60 tku ,ked musím niekde ísť a keď sa vrátim domov hneď rifle idú do mrazaku aj deťom dávam a aj tak sa to drží ako kliešť ten svrab.Dcera , manžel aj svokra zatiaľ nemajú nič s ja z malým som matom najhoršie ale ešte počkáme na tie tablety
@824775 no snáď už bude pokoj alw mne povedala doktorka že pokial stále perieme a všetko sme vyčistili že to už nemame … a aj hračky boli či vyprate alebo odložené v mechoch tak ja už verim že to je len take posvrabove alee tak ukaze sa časom …. Moj muz to nejak neprežíva a ja som z toho na prášky
@shania12345 presne aj môj muž to tak neprežíva len ja furt všetko obzeram deti ,seba .Aj my už všetko perieme dlho a čistíme aj tak sme sa toho ťažko zbavovali aj teraz neviem ako sme na tom. Aj koberce sme odložili proste všetko ,nsjviac ma trápia deti lebo nemôžu sa hrať s obľúbenými hračkami ,už by som chcela mať všetko namieste už nič neodkladať do vriec ,mat všetko na mieste už sa neviem toho dočkať
@824775 Ahooj ako ste na tom ?
@shania12345 zbadala som na sebe zopár vyrážok ale nie cestičky tak neviem ,v nedeľu zoberieme ivermectin a všetko po upratujeme ako keby sme sa kremovali vxperieme vyžehlime a uvidíme ,deti sú na tom celkom dobre,a vy ste ako na tom ,dúfam že dobre
@824775 no ja na sebe nebadam nic … svrbí má sem tam ale mala sa škriabe a sem tam vyrážka ale nieje to ako keď mala svrab čiže asi ten ekzém no ale v pondelok ideme ku dr aby povedala že čo a ako dalej lebo ekzem tiež musim riešiť lebo aj ten vie dost svrbiet a v noci … :/ dufam že už je to náposledy čo tak musíte všetko absolvovať a duuufam že už to nikdy nechytíme 🙂)
@shania12345 aj ja už upratujem vysavam lebo ráno berieme tabletky a ráno zas vysávať ,vymeníme postielne bielizne,naparime paplony podlahy proste všetko a dúfam že naposledy sa s tým budeme trápiť ,samozrejme upratovat budeme stále ale nie kvôli svrabovi ,exem mám aj ja na tých miestach kde bola cestička
@824775 veru dufam že už bude po vsetkom …. Ono neze sa skôr nakazí človek ale skôr sa odhalí že je nakazený …. Kym prvýkrát to teba aj tyzdne nez sa ukaze že to je svrab tak teraz to teba pár dni … ale fuj nikd už to nechcem mat a dufam že nemam a vam tiež prajem aby ste sa dali do poriadku a keď ešte sú aj iné ochorenia ktoré treba nejak riešiť tak to je masaker tazke
@shania12345 tak pre mňa je naozaj masaker už sa budem báť každej vyrážky !dnes sme zobrali ivetmektin dúfam že pomôže ,celý dn sme všetko upratovali čistili už som stoho unavená ,aj vám prajem aby ste to už nikdy nezažili
@shania12345 zdravím ako ste na tom,malý si našiel pľuzgierov na nohe tak neviem ,miesta okolo genitalii pekne hoja neviem kedy budem si istá že to skončilo
@824775 ahoj ja som malej našla vyrážky na ruke ale oni aj zmizli… teraz už chvála bohu nemame nic .. malej predpísala doktorka takú hydratacnu emulziu do kupela lebo tie krémy sú agresívne … zatial vyzera že sme ok musite už aj v byt … dufam že sa nám už nic neukáže
@shania12345 malý zatiaľ ma tie iste vyrážky vlastne exemy ktoré sa musia zahojiť nové sa mu zatiaľ nerobía aj dcéra je čistá aj manžel aj svokra tak snáď už sme za tým dúfam ale stále sa obzerám ale v noci sa neškriabeme vôbec
@824775 teším sa dufam že to tak ostane u vás aj u nás ;) tiež sa stále sledujem ešte aj malú pozeram ale v noci je klud … už postupne dávam veci na svoje miesto atd 🙂 juuuj dufam že uz nikd tu nebudeme o tej pliage pisat
@shania12345 ja tiež postupne z vriec dávam do skríň ,ešte veľa veci mame v letnej kuchynke celá je zaprataná koberce deky prehnitý na postieľku ozdobné vankúše ešte od decembra ale keď bude dobre počasie tak začneme všetko prať aj sa stále obzerám aj držia furt sa bojím keď si nájdem výrazku daku ešte som v takej neistote stále
@shania12345 a kde som mala cestičky tak stále to mám také červené ,natieraní sa elokomom na exzem a stále to nemizne budem sa hanbiť si sukňu dať cez leto aj samé modriny mám dúfam že naozaj sme sa stoho dostali tak isto aj vám to prajem aby sa nikdy nevrátilo