Ako sa vyhnúť opakovaným urologickým zápalom?
Kočky ahojte, čitala som si zopar nedavnych aj starsich prispevkov o tomto probleme. Partnera mam 3 roky. Mam 28r. Nikdy predtym som zapaly mocovych nemavala. Posledny rok - rok a pol, skoro po kazdom druhom styku zapal. Je chyba vo mne ? Uz som na urologii ako doma. Maju mi robit cytoskopiu. Popravde ani neviem o co presne ide, ale ked sa ma zistit pricina pojdem. Vacsinou ecoli, enterokok feacalis a staphylococus. Tieto 3 dookola🙈 to budem takto uz do konca zivota ? Budem vdacna za vsetko co vam pomohlo, uz som zufala fakt toto riesit stale dookola🥲
uro-vaxom si brala??
@andrejkap123 robili, ureo, mykoplazmy aj u gyn aj vyter z trubice negat
@zuzka0605 brala 1x teraz zacinam zas po 3 mes pauze, kym som brala bola som ok, musim uznat
Mne pomohla taká banalita - vycikať sa tesne pred aj hneď po styku
@biankaaaa a tiez sa ti casto opakovali ?
daj si predpísať Urovaxom, po styku vycikať, urologický čaj preventívne a koloidné striebro 50 ppm aspoň 3 mesiace. Plus na spanie nenosiť nohavičky.
Mne pomohlo cikat pred a po styku a lepsi pitny rezim. Zaklopem, problemy prestali.
@kika900 dakujem za rady, urovaxom mi teraz dali na 3 mes
@kika900 o tom striebre som este nepocula, to zozeniem v lekarni?
ja ho kupujem u p. Planietu, v koncentrácii 50 ppm som inde nenašla. Kupujem celý liter, vydrží mi takmer pol roka.
Partner bol na vyšetreniach, on je ok? Každopádne, Urovaxom, cikať pred a po styku a ja som dlhodobo brala aj Blokurimu URO+.
@kika900 ma to aj nejake vedlajsie ucinky ?
@yoxinka bol a ma vsetko v poriadku, gynekologicky aj ja som ok, gyn sa priklana k tomu, ze mame rozdielne ph ktore sa po styku mne narusi a sposobi zapal :( uz sme fakt zufali, vyskusali sme vsetko

Ureaplazmy ti robili zo steru?