icon

Ako sa zbavím čiernych škvŕn na zuboch?

17. feb 2021

Chcela by som radu foto je len stiahnute z internetu mam taky isty problem len este tmavsie sfarbenie az take cierne a viacej toho v com je problem? A ako sa to da odstranit?

Ako sa zbavím čiernych škvŕn na zuboch?
viestta
Odpoveď bola odstránená
pribinak
17. feb 2021

Objednaj sa na dentálnu hygienu

sirka9
17. feb 2021

presne tak, zubný kameň, treba ho odstrániť, čiže dentálna hygiena 🙂

kikus7
Autor odpoveď zmazal
pribinak
17. feb 2021

@kikus7 robia.

maris5
17. feb 2021

Objednat sa na dentalnu hygienu, robi sa aj v tomto obdobi.

kikus7
Autor odpoveď zmazal
viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
17. feb 2021

A nejaka pasta neni nato ?

erinka90
17. feb 2021

Odporucam dentalnu hygienu, dovtedy si kupte jednozvazkovu kefku, evidentne sa neodstranoval povlak dostatocne, mne ta kefka velmi pomohla, okrem obycajnej kefky a nitky aj tu som zaradila 2x denne k cisteniu, tiez som mala neustale povlak, co po case stvrdol na kamen, a elmex geele tiez pomaha zubkom ostat v co najlepsej kondiici.

thewitch
17. feb 2021

S týmto čiernym kameňom ti len zubár bude vedieť pomôcť, pasty sú len propagovaná hlúposť to nezaberá určite nie na tento druh problému, treba sa objednať k zubárovi na hygienu.

junovedievca
17. feb 2021

Tu si uz sama nepomozes,je to pigmentove zafarbenie na zuboch,moze to vznikat z roznych pricin a ano moze to aj zmineralizovat,ptreto to uz nejde dole ani s kefkou ani s pastou. Samo o sebe to neskodi ake je to do buducna plicha kdecsacskor vytvori hrubsua vrstva plaku a kamena

maris5
18. feb 2021

@kikus7 opytaj sa svojho zubara, ze preco. Mne zubar prelozil preventivku, lebo je na PN.
Zastupujuci zubar mi urobil novu plombu ked mi vypadla. A syn bol aj u zubara aj na dentalnej.

kikus7
Autor odpoveď zmazal