Ako sa zbaviť infekcie pri kostrči?
Ahojte , pri kostrci v tej "ciarke" ako su polky mi vzniklo podrazdene miesto najprv cerveno fialovej farby, bola som u lekarky dostala som antibiotika nakolko sa jedna o zapal. Mam doma mesacne babo a ked pride cas kedy to zacne mega boliet, do toho mavam zvysenu teplotu tak je to dost masaker. Mali ste to niektora? Kedy sa to zahojilo? Davam si tam aj visnievskeho olej. 2 krat denne.
Presne rak Pylonidalny sinus- ajtak to budu raz rezat tak to moc nenatahuj...je to velmi casta vec
exmanzel to mal. tyzden som mu sudocremovala to miesto, ze ved tam nic nema a on stale ze ho to boli a neviem co... az sa mu tam spravila taka hrca, ze siel k lekarke, dala mu atd a rezali mu to ... dva krat... rana musela byt otvorene a neustale sme hnis vytlacali... masaker, neprajem to nikomu .. a to som bola na druhej strane pribehu...
Presne rak Pylonidalny sinus- ajtak to budu raz rezat tak to moc nenatahuj...je to velmi casta vec
@anonym_61dbef
@martinmmartin nevedela som , ze to ma odborny nazov, nam povedali iba hnisavy vred , abces...
Beriem 7 dnove antibiotika , vo stvrtok som zacala tak sa mi tam uz urobila hrcka. Akurat mam obcas teplotu a boli to. Asi to nejaky cas trva kym lieky zaberu alebo neviem. Bola som pred mesiacom na operacii dost narocnej preto by som nerada sla nieco rezat opat hoja sa mi este rany. :/
Beriem 7 dnove antibiotika , vo stvrtok som zacala tak sa mi tam uz urobila hrcka. Akurat mam obcas teplotu a boli to. Asi to nejaky cas trva kym lieky zaberu alebo neviem. Bola som pred mesiacom na operacii dost narocnej preto by som nerada sla nieco rezat opat hoja sa mi este rany. :/
@anonym_autor nerada ti veriem iluziu... naozaj. ale atb ti uz ked je hrca nepomozu...
@anonym_autor mne pomocou atb nazbieralo hnis a prasklo...museli mi to vytlacit doma...sestre rovno rezali

@anonym_autor
@anonym_autor moze ist o pilonidalny sinus. Mne to operovali. Je to dutina, cysta. Este pri vyvoji v maternici ostanu zarodocne bunky, vyvynu sa z toho napr vlasy. Spravy sa cysta, hnis....ako led zarastie chlp hocikde inde. Len toto je vo vacsom rozsahu. Isla by som k lekarovi, mozno na pohotovost. Nech pozru, vycistia aspon trochu. Daju ATB.