icon

Ako sa zbaviť pánskych lupín?

superhanka
16. apr 2020

Máte prosím niekto vyskusaný zaručený recept resp pripravok proti lupinam? Ide o pánske lupiny. A uprednostňuje niečo prirodneho. Ďakujem za tipy (:

alexandra9337
16. apr 2020

@superhanka neviem aky je rozdiel medzi panskymi a damskymi lupinami.... Ale ja napriklad som mala neskutocne lupiny... Velke, suche... Az take ako chrasty.... Zmenila som sampon a zacala som si davat olivovy olej a pomohlo ☺️

leuchtturm
16. apr 2020

Jedine, co mi pomaha je modra Schauma proti lupinam. Ale nie je to s trvalym ucinkom.

mery2019
16. apr 2020

Skúste len zmeniť šampón 🙂 treba hľadať taký ktorý pokožku hlavy nevysušuje, teda s neutrálnym pH. Takže to že chce prírodné produkty je to najlepšie, to by malo pomôcť 🙂 Aj ja pracujem s takou kozmetikou a máme len dobré skúsenosti 🙂

taskataska
Odpoveď bola odstránená
janka2273
17. apr 2020

Kúp mu detský šampón a nech si k nemu vždy primieša kúsok kokosového oleja a šup na hlavu👍😉

superhanka
autor
17. apr 2020

Ide o to že on je skoro plešatý a nesamponuje si hlavu ale lupiny ma

janka2273
17. apr 2020

@superhanka tak kúp malé balenie kokosové oleja a nech si to dáva keď je doma na hlavu😉

superhanka
autor
17. apr 2020

@alexandra9337 to neviem ani ja aký je rozdiel :D len som to pre istotu uviedla

simsalabim
17. apr 2020

@superhanka sampon z lekarne, napr. Eucerin, Vichy, a pod. A cielene podla toho, ci su to suche alebo mokre lupiny. V lekarni poradia.

brita7777
17. apr 2020

Vichy dercos na suche vlasy. Najlepsi. Treba to nechat vo vlasoch posobit aspon 5min, zabera okamzite!

77kacena
19. apr 2020

Každý je iný a čo jednému zaberá druhému nemusí, treba vedieť či je to nejaký kožný problém alebo len suchá koža. Ja mám napríklad sklon k ekzemom po cesnskovom šampóne som začala mať lupiny šampóny na lupiny nula bodou aj tie z lekárne, potom som riešila cerin ekzém natrafila som na kozmetiku ktorá jej pomohla a aj mne na lupiny a šampón to nebol

888zuzana
22. apr 2020

Ja môžem odporučiť šampón Aloe Jojoba. Je určený pre všetky typy vlasov a hlavne pomáha pri lupinách, ale aj keď je problém na pokožke hlavy s ekzémom, psoriázou, seboreou. Vydrží veľmi dlho lebo ho stačí len malé množstvo. My doma ho požívame celá rodina.