icon

Ako sa zbaviť pleseň na nechtoch?

11. jún 2025

Ahojte. Mám pleseň na nechtoch oboch palcov na nohách, celé ich mám žlté a tvrdé. Ako sa toho zbaviť?

viestta
11. jún 2025

mas dve moznosti. Ist do lekarne a kupit si napriklad liecivy lak alebo roztok a natierat, natierat a natierat. Alebo ist na kozne a predpisu ti nieco ucinnejsie, co budes tiez minimalne pol roka, skor rok, natierat az kym plesen nevyliecis a nebude ti rast zdravy nechet.

patka06
11. jún 2025

Najlepšie zabral kúpeľ v jablčnom octe /denne 10 - 15 minút/

frflos_nespokojny
11. jún 2025
@patka06

Najlepšie zabral kúpeľ v jablčnom octe /denne 10 - 15 minút/

@patka06 ale treba vediet presny pomer, pretoze pri vacsom objeme octu mozu palit chodidla a pri slabsom zase neucinne !

marianarem
11. jún 2025

No mne zabrali az tabletky terbinafín, aj to bolo treba brat pol roka.

hopsas
11. jún 2025
@viestta

mas dve moznosti. Ist do lekarne a kupit si napriklad liecivy lak alebo roztok a natierat, natierat a natierat. Alebo ist na kozne a predpisu ti nieco ucinnejsie, co budes tiez minimalne pol roka, skor rok, natierat az kym plesen nevyliecis a nebude ti rast zdravy nechet.

@viestta kup si oreganovy olej ten najsilnejší od finest a pi dve kvapky denne v pohári vody plus si tým natieraj tie nechty na mukozy je to najlepšie

viestta
11. jún 2025
@hopsas

@viestta kup si oreganovy olej ten najsilnejší od finest a pi dve kvapky denne v pohári vody plus si tým natieraj tie nechty na mukozy je to najlepšie

@hopsas ja nepotrebujem nic, ja mam mykozu vyliecenu. Chvalabohu. Antimykotika zabŕali, neexperimentovala som ale isla rovno na kozne.

ana4556
12. jún 2025

Onygen je super podla mna