icon

Ako sa zbaviť pretrvávajúcej infekcie a bolesti?

peter244
3. máj 2024

8.4 som ochorel, dutiny, žlté hlieny, boleli má veľmi kríže, nádcha, a bolelo má veľmi čelo.
Mal som Sumamed antibiotika 3ks. Doma som ostal len deň keď mi bolo najhoršie a už som musel do práce, bolo toho veľa. Nejak to prešlo. Potom bolo ochladenie, prefukalo ma viac krát.
Športoval som.

Kríže má ale stále trocha boleli.

Teraz posledné 5 dní sa to akoby vrátilo. Opäť ma veľmi začali bolieť kríže a tento krát už celý chrbát. Mal som celý čas silné migrény. "Tie mávam od narodenia." V práci som sa cítil ako keď ide na človeka viróza. Bolo mi zle a cítil som slabosť a takú dezorientovanost ako vždy keď na mňa ide choroba. Začalo ma bolieť na dotyk čelo, presnejšie nad nadočnicovým oblúkom. Tak ako keď som mal ten hlien a zapálené dutiny ale teraz bez hlienu. Keď robím nejakú aktivitu kde rozbucham srdce hneď to potom sa vráti a je mi horšie.

Moju lekárku mám 100 km ďaleko, volali sme poradila mi Milgamu, Guajacuran, a hlavne oddych. Beriem aj všetky možné vitamíny a minerály. Veľa pijem čaje na dutiny skúsil som aj naparovanie.
Dnes mi cez deň bolo už úplne dobre, večer som vysaval a utieral podlahu a už sa mi to kus vrátili , trošku ma bolia kríže opäť a cítim akoby teplotu ale mám 36. Nechápem. Mali ste niečo podobné? Ako sa toho zbaviť? To čelo ma stále tak boli keď si to miesto tlačim prstom tak mám podozrenie že to tam stále je ale ako sa toho zbaviť.

egonsk
3. máj 2024

@peter244 asi sa ti aktivoval cip, nesmies tak dlho telefonovat 5G telefonom 😋😉

... alebo proste si nebol dostatocne dolieceny a virus sa stal viac odolny liekom (preto sa napriklad ATB cele balenie musi uzivat) a teraz sarapati a zavolal si na pomoc aj ineho bacila mozno, ked uz zdolava ti oslabovat telo.

thirstymonk
3. máj 2024

@egonsk Keby si netaral. Ešte antibiotika nezabijali virus. Vždy len bakteriu!!!
Prvá vec - samoordinácia ATB. Fakt super, tlieskam.
Druhá vec - ATB si dávať na vírus má asi taký efekt, ako dávať si kondom pri honení.

MY slovaci sme fakt debilny narod, to nema obdobi. Zaočkovať sa nie, lebo to je chemia, ale ATB voľne žrať podľa nálady, to hej. Alebo jed na konske červy. To asi nie je chemia. To asi rastie na stromoch a oberá sa.

peter244
autor
3. máj 2024

@thirstymonk to neviem akého to bolo alebo je pôvodu

slovenka753
3. máj 2024

´prosto vydrz aspon tyzden. a po chorobe urcite aspon dva tyzdne nesportuj a nenamahaj sa!

a ako bolo povedane
1 ak ti ostali ATB zanedbal si predchadajuci liecbu
2 samoordinacia ATB je fakt ze uplna idiotina

karolinakovac
3. máj 2024

@peter244 nevyliečil si si poriadne tú prvú chorobu. Na Tvojom mieste by som si dala týždeň voľno bez námahy, urobila crp či je to nejaký zapal a podla toho sa zaradila