Ako si uľaviť pri seknutí chrbtice doma?
Kýchla som si a seklo ma. Ako som sa naklonila pri kýchaní, vyrovnať som sa už nevedela. Po štyroch som sa plazila do postele. Neviem sa ani otočiť ani sedieť a postaviť sa už vôbec. Volala som lekárke, dnes už končí ale pondelok ak mi nebude lepšie mám prísť, zatiaľ si dať niečo na bolesť a robiť uvoľňovacie cvičenia (irónia, keďže sa ani pohnúť neviem, nie ešte robiť cvičenie). Som sama doma, našla som si polohu v ktorej mi je dobre a tam to končí. Neviem ísť ani pre tabletku ani pre nič. Volala som mužovi príde hneď ako môže.
Dá sa s tým niečo spraviť doma? V práci ma zdrbali, že dnes neprídem, ak neprídem ani zajtra tak fuha..
Joj držím palce
Dám určite vedieť,. Je to dosť strašidelný pocit, nemôžem tvrdiť, že ma to bolí lebo včera som mala silné pichanie a nedalo sa mi pohnúť. Dnes sa už dá ale mám pocit ako by moje telo nezvládlo moju záťaž a neviem sa na tie nohy postaviť riadne, zároveň ma chytí všetko čo som opisovala
Tak môže to byť aj tá platnička. Ešte niesi vybavená ?
Ako si dopadla? Co Ti povedali? Ake vysetrenia porobili?
Tak pozrel sa mi na chrbát, povedal, že tú skoliozu mám v hroznom stave a aj kvôli tomu to môže byť. Dal mi injekciu a tabletky na 2 týždne. V pondelok mám ísť za obvodnou a vybaviť si neurológiu, rehabilitáciu
A mam dg skolioza a lumbago
Tak dnes som bola u neurológa. Mám brať guajacuran, novalgin a meloxan. Musím chodiť na rehabilitácie a treba spraviť aj CT
Drzim palce, nech to rychlo prejde ✊️ Sef ta neatakuje, kde si?

Držím palce daj vedieť ako si dopadla. Možno ti cvaklo nejaký nerv