Ako si vysvetliť výsledky testu moču?
Ahojte má niekto skúsenosti s týmito pásikmi? A bol by mi niekto ochotný vysvetliť ? Ja tomu nechápem tie farby...čo vlastne mi tam vyšlo 😁...ďakujem

@zuzi0911 nie nemám a pozeráš moje fotky áno? Nie autorkine čo zakladala diskusiu?
@anonym_ea662c k oramovanemu prilozis pasik, drzis ho od vrchnaka za ten dlhsi koniec, cize zacinas tym zelenym a koncis hemoglobinom a porovnavas farby. Ak mas inu farbu ako v tom cervenom, tak to je to nieco, co ti vyskocilo. Je tam pri kazdom popis.
@senta_sofia čiže podľa toho vidím dve veci, ph nemám oranzove, krv dolu je svetlejší pásik ako.ma byť a to zelené hore - leukocyty- je trosicku tmavšie ...čiže nejakú slabý zápal to môže byť? Dobre tipujem? Ale som.zmatena lebo leukocyty- sú hore zelené a potom nižšie žlté
@senta_sofia čiže podľa toho vidím dve veci, ph nemám oranzove, krv dolu je svetlejší pásik ako.ma byť a to zelené hore - leukocyty- je trosicku tmavšie ...čiže nejakú slabý zápal to môže byť? Dobre tipujem? Ale som.zmatena lebo leukocyty- sú hore zelené a potom nižšie žlté
@anonym_ea662c ak by si mala krv, nebude zlty, ale modre bodky v zltom alebo domodra. Ph neries a tie leukocyty moze byt zapal, skus si nasadit urologicky caj alebo urinal a odkusaj pasik neskor. Ono dost zavisi aj od koncentracie mocu. Mas nejake tazkosti?
@anonym_ea662c ak by si mala krv, nebude zlty, ale modre bodky v zltom alebo domodra. Ph neries a tie leukocyty moze byt zapal, skus si nasadit urologicky caj alebo urinal a odkusaj pasik neskor. Ono dost zavisi aj od koncentracie mocu. Mas nejake tazkosti?
@senta_sofia trošku ma bolí dolu podbrusko a kríže najprv som myslela že je to gynekologicky problém, ale podľa gynekologicky som ok, ale často mávam zápaly močáku tak ma napadlo že možno opäť do došlo, akurát že teraz ma.nic nereze tak som.bola.zmatena
Ďakujem všetkým za rady a pomoc vážim si to
@anonym_ea662c zakladatelke pozerám...
Ale ty máš pH vysoké..inak všetko ok
Pardon ty máš one pásiky...co mas ako prvé? To zelené?to je co ?
@zuzi0911 moje pásiky sú tu nižšie v diskusii to zelene sa píše asi leukocyty-...? Ak mám ph vysoké čo to prosím znamená ?
@zuzi0911 moje pásiky sú tu nižšie v diskusii to zelene sa píše asi leukocyty-...? Ak mám ph vysoké čo to prosím znamená ?
@anonym_ea662c leukocity sú ôk...tie sú podtym zeleným...co píše na tom zelenom?
Inak vyzerá aj to ok.
PH máš ok,to políčko je inde ...ja som si to pomýlila skrz tie prve pásiky. Tam je pH prve
@anonym_ea662c leukocity sú ôk...tie sú podtym zeleným...co píše na tom zelenom?
Inak vyzerá aj to ok.
PH máš ok,to políčko je inde ...ja som si to pomýlila skrz tie prve pásiky. Tam je pH prve
@zuzi0911 ja som myslela že to zelené sú leukocyty- inak nechápem čo je to za políčko prikladám foto a ďakujem ti ❤️
@zuzi0911 ja som myslela že to zelené sú leukocyty- inak nechápem čo je to za políčko prikladám foto a ďakujem ti ❤️
@anonym_ea662c veru neviem . Ja mam tie co autorka ...ale keďže aj ten zelený štvorček je v línii "v poriadku" tak je to asi nepodstatne . Určite radšej ešte keď tak si zbehni dat ráno moč tvojej dr nech ho pošle do labaku,predsa len je to presnejšie. . Ale z tohto papierika sa mi nezdá nič. 🙂
Nemáš za čo . Hlavne,aby to bolo v poriadku 🙂
Nemôžeš mať ovulaciu ?či čreva (zápcha,vetry)aj to môže byť dolu boliet
@anonym_ea662c to je specificka hmotnost, konecne si dala foto, kde sa to da precitat, leukocyty su az druhe. To prve je schopnost, ako oblicky koncentruju moc. Tam si v norme.

@anonym_ea662c ano, este viac otoc krabicku dolava
@senta_sofia si veľmi zlatá ďakujem ti pre istotu viac foto dávam