Ako si zvyknúť na štuple do uší?
Ahojte, je tu niekto kto používa štuple do uší každú noc už dlhodobejšie? Nikdy som si nevedela predstaviť, že by som musela štuple používať, ale bohužiaľ kvôli hluku z okolia musím po nich siahnuť aj ja lebo už to nedávam, ten hluk je pre mňa masaker :( Mám tu niekoho kto tiež musí nočný hluk riešiť štupľami do uši? Ako si vôbec zvyknúť na ne a aké máte osvedčené štuple do uši? Vopred ďakujem za každú radu 😀
sice nenosim stuple do usi alebo mam celu noc sluchatka a pocuvam white noise. je to pravdepodobne nezdrave ale uz som si na to zvykla
sice nenosim stuple do usi alebo mam celu noc sluchatka a pocuvam white noise. je to pravdepodobne nezdrave ale uz som si na to zvykla
@anonym_94f97e *ale
https://www.benulekaren.sk/ohropax-color-usne-v...
tieto sú najlepšie, používam ich už viac ako desať rokov
Za mňa sú top DM, ja zas už beviem spať bez 🙈
Používam iba Mack's Pillow Soft®, prakticky každú noc už roky. Samozrejme nie stále ten istý pár.😉
Aj ja som myslela, ze si nezvyknem. Teraz nezaspím bez stuplov a musím ich mať aj ked je okolo mňa ticho😂. Uz ich pouzivam dlhe roky, da sa na to zvyknúť. Pre mňa sú naj silikonove, objednávam z internetu.
A tie silikónové netlačia?
https://www.benulekaren.sk/ohropax-color-usne-v...
tieto sú najlepšie, používam ich už viac ako desať rokov
@anonym_f1cff5 súhlasím, najlepšie aké som mala.
ja používam iba alpine sleep buď tie klasické zelené soft alebo deep. Take fialove.Sú
určené čisto na spanie.A používala som ich ešte v bytovke ked som bývala ale tak som si na ne zvykla že aj teraz ked sme v dome neviem ich prestať používať 😁 oni tak prijemne zmäknú že v uchu ich ani necítiš síce sú drahšie ale oplatia sa.To len umyješ pod vodou vysušíš mne cydržia ozaj dlho kým sa mi nerozpadnú.Nie ako tie jednorazovky kdejake
A tie silikónové netlačia?
@unicornlady netlačia, sú formovateľné, ale radšej si objednávam detské. Tie stačia.
Ja pouzivam, pretoze muz chrape... A aj kvoli susedom. Zvykla som si, mam take klasicke silikonove, penove mi nesadli.

ja mám mäkké z lekárne, ale teda, vie m zvuk zobudiť aj tak, ale aspoň čiastočne to tlmí