icon

Ako si zvyknúť na štuple do uší?

9. okt 2025

Ahojte, je tu niekto kto používa štuple do uší každú noc už dlhodobejšie? Nikdy som si nevedela predstaviť, že by som musela štuple používať, ale bohužiaľ kvôli hluku z okolia musím po nich siahnuť aj ja lebo už to nedávam, ten hluk je pre mňa masaker :( Mám tu niekoho kto tiež musí nočný hluk riešiť štupľami do uši? Ako si vôbec zvyknúť na ne a aké máte osvedčené štuple do uši? Vopred ďakujem za každú radu 😀

unicornlady
9. okt 2025

ja mám mäkké z lekárne, ale teda, vie m zvuk zobudiť aj tak, ale aspoň čiastočne to tlmí

anonym_94f97e
9. okt 2025

sice nenosim stuple do usi alebo mam celu noc sluchatka a pocuvam white noise. je to pravdepodobne nezdrave ale uz som si na to zvykla

anonym_94f97e
9. okt 2025
@anonym_94f97e

sice nenosim stuple do usi alebo mam celu noc sluchatka a pocuvam white noise. je to pravdepodobne nezdrave ale uz som si na to zvykla

@anonym_94f97e *ale

anonym_f1cff5
9. okt 2025

https://www.benulekaren.sk/ohropax-color-usne-v...
tieto sú najlepšie, používam ich už viac ako desať rokov

lucienkahaj
9. okt 2025

Ja ich používam na noc uz skoro 14 rokov..zvykla som si rychlo az tak že bez nich uz ani nezaspím. Keď spim mimo domu stále musím myslieť na to aby som ich nezabudla, to by bol problém, pamätám ako som ich raz vecer zhanala v Maďarsku v lekárňach 😄 používam tieto

ninka99865
9. okt 2025

Za mňa sú top DM, ja zas už beviem spať bez 🙈

suge
9. okt 2025

Používam iba Mack's Pillow Soft®, prakticky každú noc už roky. Samozrejme nie stále ten istý pár.😉

anonym_6c812d
9. okt 2025

Aj ja som myslela, ze si nezvyknem. Teraz nezaspím bez stuplov a musím ich mať aj ked je okolo mňa ticho😂. Uz ich pouzivam dlhe roky, da sa na to zvyknúť. Pre mňa sú naj silikonove, objednávam z internetu.

anonym_6c812d
9. okt 2025
unicornlady
9. okt 2025

A tie silikónové netlačia?

martinka17
9. okt 2025
@anonym_f1cff5

https://www.benulekaren.sk/ohropax-color-usne-v...
tieto sú najlepšie, používam ich už viac ako desať rokov

@anonym_f1cff5 súhlasím, najlepšie aké som mala.

liusa82
9. okt 2025

ja používam iba alpine sleep buď tie klasické zelené soft alebo deep. Take fialove.Sú
určené čisto na spanie.A používala som ich ešte v bytovke ked som bývala ale tak som si na ne zvykla že aj teraz ked sme v dome neviem ich prestať používať 😁 oni tak prijemne zmäknú že v uchu ich ani necítiš síce sú drahšie ale oplatia sa.To len umyješ pod vodou vysušíš mne cydržia ozaj dlho kým sa mi nerozpadnú.Nie ako tie jednorazovky kdejake

didush27
Autor odpoveď zmazal
anonym_6c812d
9. okt 2025
@unicornlady

A tie silikónové netlačia?

@unicornlady netlačia, sú formovateľné, ale radšej si objednávam detské. Tie stačia.

martinkatinka
9. okt 2025

Ja pouzivam, pretoze muz chrape... A aj kvoli susedom. Zvykla som si, mam take klasicke silikonove, penove mi nesadli.