icon

Ako si zvýšiť teplotu?

lyubov12
19. nov 2019

Ahojte, mam doma chore dieťa no šef odmieta dať mi kvôli tomu dovolenku a lekar mi len tak marodku nepodpíše. Poradťe ako zvýšiť teplotu,nejake stare overene triky a napady.

lucka.mt
19. nov 2019

s chorym dietatom chod na OČR, naco chces ist ty na marodku

ciusinka
19. nov 2019

Asi nerozumiem otazke, ale ked mas chore dieta, naco chces ist ty na PN alebo si minat dovolenku, ked mozes ist s dietatom na OCR, ktoru ti vypise detsky lekar? Okrem toho OCR vychadza financne lepsie ako PN a mozes chodit kam chces, nie si viazana vychadzkami..

veronikaszabova
19. nov 2019

@lyubov12 akoze ty chces pomocou babskych receptov vyvolat u dietata teplotu, horucku...??? 😳🙈😳
Ci u seba??

lucka.mt
19. nov 2019

@veronikaszabova ja som to pochopila ze u seba, nie u dietata...

veronikaszabova
19. nov 2019

@lucka.mt naco riesi take koniny? Ked ma chore dieta, nech ide na OČR

nuci616
19. nov 2019

@lyubov12 tiež by som si u detského dala vypísať očr, a teplotu si nezvýšiš, ale ak trváš na PN žiadny lekár ti nezistí, či si teplotu mala alebo nemala, keď už chceš klamať vymysli si niečo ako črevnú chrípku, ale skôr odporúčam očr

h2
19. nov 2019

@lyubov12 Pre Boha živého, veď choď normálne k detskej lekárke a daj sa vypísať na OČR. Ináč, len tak mimochodom, ja počas choroby takmer nikdy nemávam zvýšenú teplotu, vždy to aj u lekára poviem, nevymýšľam si hovadiny. A vždy, keď som potrebovala (= keď som bola chorá) som PN-ku dostala. Choroba nie je to isté, ako teplota. 🤦

tumira
19. nov 2019

@lyubov12 normalne ocrka a hotovo, nemusis ist ty na pnku. ak by trvala choroba dlhsie tak sa mozete s muzom aj prestriedat pri detiati lebo samozrejme aj ocrka ma limitovany pocet dni

sadkoni
19. nov 2019

@lyubov12 automatika na očrku, nemá sa čo stať, prijať to tvoj zamestnávateľ musí...

siska53
19. nov 2019

@lyubov12 ak mas chore dieta, tak nech ti da detska lekarka OCR. A tu odnesies do prace.

bubalea
19. nov 2019

Neoplatí sa ti ísť na pnku, daj si radšej tú očrku