Ako skombinovať nákup okuliarov z Eyerimu s optikou?
Ahojte, musim si dat premerat zrak, ale ramy chcem z eyerimu, co sa mi oplati spravit? Objednat len ramy, ist do optiky, dat si zmerat zraz a tam si dat vlozit podla vysledlu skla? Alebo ist do optiky, dat si zmerat zrak a objednat skla z eyerimu? Aj meranie zraku, aj objednanie k ocnej stoji 20eur.. rozmyslam, ako to spravit..
v optike ak si nedáš spraviť aj okuliare tak za premeranie zraku sa platí...
a si si 100percent ista ze ram objednany cez internet ti pristane? niekedy staci fakt pol cm rozdiel v okuliaroch a uz okuliare nepristanu clvoeku...no na druhej strane to ma kopec ludi v pazi (ze sa im okuliare nehodia)tak v tom pripade smelo do toho :D no na tovjom mieste si vyberiem mensiu optiku, necham si tam premerat zrak a kupim si u nich okuliare...nedava zmysel aby ti v optike zdarma premerali zrak ked ty nasledne minies 1xx€ niekde inde
Ved eyerim je optika
Spravia ti tam aj vysetrenie len sa musis objednat
A preco nemozes ist k ocnemu co ma zmluvu s poistovnou a nechat si odmerat zrak zdarma? Potom s papierom od lekara bud ides do optiky alebo zadas udaje na eyerime a objednas odtial. Ci zasa som prespala dobu a nieco sa zmenilo v tejto moznosti?
@anavixy ak chceš len premerať zrak tak očný lekár ťa pošle do optiky...
Ja si neviem predstaviť ako by si sklá z internetu objednala. Keď si rám v optike vyskúšaš, optometrista si značí na sklo kde presne máš zreničky. Keďže nie každej sedí rovnaký rám úplne rovnako 🤔
Ja mám tiež rám z eyerim, ale sklá nie.
@deti95060810 to vazne? Zaujimave, to som netusila.
@nikiki29 Vsetky tieto udaje zadavas aj v online optike, vsetko z receptu od lekara/optometristu. Alebo je tam navod ako si to odmerat, ak tuto mieru nepoznas.
@vanilkovazmrzka v nitre nie su
@lila246 som, chcem ram, ktory ma aj kamoska🙂
@deti95060810 a v kazdej optike sa plati, ze?
@deti95060810 ak si chces dat premerat zrak, pojdes k ocnemu lekarovi na beznu prehliadku a spravi ti vsetky vysetrenia vratane premerania zraku
Autorka normalne sa objednaj k ocnemu lekarovi, ak uz okuliare nosis, ta prehliadka je v tvojom zaujme a v ramci prevencie. Vypise ti klasicky papier na nove okuliare so vsetkymi potrebnymi udajmi a miesto do fyzickej optiky si tie udaje vyklikas v eshope, a este tusim aj eyerim dava zlavu na skla, ak mas predpis od lekara
Len treba zvážiť dve veci....online si tak presne oči nezamera človek,pretoze tam ide aj o inklinaciu rámu o prirodzene držanie hlavy- a to ma každý iné. Najmä asfericke skla si teda neviem predstaviť takto "sám" zameriavať.
A druhá vec,kto vám tie okuliare bude potom upravovať?
Pretože nijaká optika nie je povinná upravovať rám,kt.nie je u nich kúpený,prečo by mali prevziať riziko poškodenia?

zisti si aj rozdiel ceny skiel a podľa toho sa rozhodni :D určite optika a eyerim budú mať rôzne ceny aj na sklá - inak akože neviem ako inak chceš poradiť