icon

Ako správne používať Staloral 300?

natalja84
20. jan 2025

Dobrý deň všetkým! Mám otázku ohľadom použitia STALORAL 300. Naša pani doktorka nám povedala, že po 2 minútach držania kvapiek STALORAL 300 v ústach ich treba vypľuť, ale v návode je napísané, že treba prehltnúť. Snažila som sa jej dovolať a opýtať ešte raz, no nedviha. Ako to je u vás?
Ďakujem za odpoveď

mila23
20. jan 2025

dcera to uzivala a prehltala. Neviem ci to inak myslela doktorka - pre istotu by som sa jej spytala....

teddustok
20. jan 2025

@natalja84 tiez prehltnem po dvoch minutach pod jazykom

catca25
20. jan 2025

Vyplut urcite nie. Drzat pod jazykom a prehltnut. Brala som tieto kvapky viac ako 10 rokov.

mariet24
20. jan 2025

@natalja84 syn rovnako prehltne po dvoch minútach pod jazykom

maybe888
20. jan 2025

Všetky otázky ohľadom liekov je dobré pozrieť na stránke adc.sk

natalja84
autor
21. jan 2025

Dakujem vsetkym velmi pekne!

zuzubb007
21. jan 2025

Prehltnúť? Veď to by ti nezabralo, berie syn normálne držať pod jazykom a potom prehltnut

zaanaa
30. nov 2025
@mariet24

@natalja84 syn rovnako prehltne po dvoch minútach pod jazykom

@mariet24 dobrý deň môžem sa spýtať my sme začali užívať tieto kvapky tento víkend dnes mala moja mala dva vstreky, ja som mala predstavu je to bude rozprasovas a to kvapka viac kvapiek naraz, zajtra má mať tri vstreky, v utorok štyri a v stredu 5 vstrekov a to si neviem predstavit ten objem pod jazykom ako to udrží, zdá sa mi to veľa má to tak byt lebo to nejde jedna kvapka ale viac naraz veď bude mať toho plné ústa robím to správne prosím?🙈dakujem

mariet24
4. dec 2025
@zaanaa

@mariet24 dobrý deň môžem sa spýtať my sme začali užívať tieto kvapky tento víkend dnes mala moja mala dva vstreky, ja som mala predstavu je to bude rozprasovas a to kvapka viac kvapiek naraz, zajtra má mať tri vstreky, v utorok štyri a v stredu 5 vstrekov a to si neviem predstavit ten objem pod jazykom ako to udrží, zdá sa mi to veľa má to tak byt lebo to nejde jedna kvapka ale viac naraz veď bude mať toho plné ústa robím to správne prosím?🙈dakujem

@zaanaa syn má 4kv. A áno. Pod jazyk a drží...