icon

Ako stres a nespokojnosť ovplyvňujú zdravie srdca?

pompovadalibor
29. aug 2025

Môže mi ublížiť na srdce keď som celá vistresovana a taká nespokojná

anonym_4bc3da
29. aug 2025

Môže, upokoji ťa dobrá kniha

sisska96
29. aug 2025

ja som teraz dostala infarkt z gramatiky "vistresovana "

pribinak
29. aug 2025
@anonym_4bc3da

@anonym_4bc3da

sticker
pompovadalibor
autor
29. aug 2025
@sisska96

ja som teraz dostala infarkt z gramatiky "vistresovana "

@sisska96 toto bi som nechcela dostať

ahhola
29. aug 2025
@pompovadalibor

@pompovadalibor

ynfarkt❓😂

sisska96
29. aug 2025
@pompovadalibor

anonym_548cdc
29. aug 2025
@anonym_4bc3da

@anonym_4bc3da ti sy sa ešte stále nedal na psichyatrycke višetrenye? Doktorka s tebou neryešy tye tvoja stavi?

elian
29. aug 2025

Neboj, u teba stres vážne ovplyvňuje len tvoju gramatiku 🙂

pompovadalibor
autor
29. aug 2025
@elian

Neboj, u teba stres vážne ovplyvňuje len tvoju gramatiku 🙂

@elian Stoho veľmi cítim jak bije srdce až cítim keď si tak dám ruku 🙏🙏🙏

luccys
29. aug 2025
@anonym_4bc3da

@anonym_4bc3da 🤣🤣

eviq
29. aug 2025
@pompovadalibor

@elian Stoho veľmi cítim jak bije srdce až cítim keď si tak dám ruku 🙏🙏🙏

@pompovadalibor to je dobrý znak, že žiješ. Keby si si tam dal ruku a necítil srdce, tak vieš, že už to máš za sebou.

marek775
29. aug 2025

Nie. Ak pocitujes uzkost a stres, hoci je to silne, to ti priamo na srdce neublizi. Ale musis riesit priciny stresu. Z chronickeho stresu (teda takeho, ktory mas dlhodobo stale alebo velmi casto) ochoriet mozes. Ak je to neznesitelne, povedz to svojmu lekarovi, alebo sa objednaj u psychiatra. Pomoc existuje.

anonym_cc1be0
29. aug 2025
@anonym_4bc3da

@anonym_4bc3da

sticker
pompovadalibor
autor
29. aug 2025
@marek775

Nie. Ak pocitujes uzkost a stres, hoci je to silne, to ti priamo na srdce neublizi. Ale musis riesit priciny stresu. Z chronickeho stresu (teda takeho, ktory mas dlhodobo stale alebo velmi casto) ochoriet mozes. Ak je to neznesitelne, povedz to svojmu lekarovi, alebo sa objednaj u psychiatra. Pomoc existuje.

@marek775 ďakujem za radu

panonia
29. aug 2025

A z čoho si vystresovaná ? Daj si magnezium, zacvič si, choď na prechadzku, nepi kavu, alkohol a nefajči .

anonym_e4029c
29. aug 2025
@panonia

A z čoho si vystresovaná ? Daj si magnezium, zacvič si, choď na prechadzku, nepi kavu, alkohol a nefajči .

@panonia ona tu tieto diskusie pridava uz vyse roka pravidelne. Berie antidepresiva a lieky na busenie srdca a furt tu stresuje do Marieee

pompovadalibor
autor
29. aug 2025
@anonym_e4029c

@panonia ona tu tieto diskusie pridava uz vyse roka pravidelne. Berie antidepresiva a lieky na busenie srdca a furt tu stresuje do Marieee

@anonym_e4029c čo či terás na mňa Nedávate ja som sa len pitala tak sa chovajte slušne keď sa človek pita hej ja Nesom hlúpa?????

anonym_e4029c
30. aug 2025
@pompovadalibor

@anonym_e4029c čo či terás na mňa Nedávate ja som sa len pitala tak sa chovajte slušne keď sa človek pita hej ja Nesom hlúpa?????

@pompovadalibor ale kde na teba nadavam, nikde. Dievca, ved sa trošku daj dokopy,zacni cvicit, kup si ukludnijucw caje, rposte sa tym tolko nezaoberaj lebo skončís na psychiatrii a to myslim v dobrom. Chcem ti poradit.

pompovadalibor
autor
30. aug 2025
@anonym_e4029c

@pompovadalibor ale kde na teba nadavam, nikde. Dievca, ved sa trošku daj dokopy,zacni cvicit, kup si ukludnijucw caje, rposte sa tym tolko nezaoberaj lebo skončís na psychiatrii a to myslim v dobrom. Chcem ti poradit.

@anonym_e4029c áno ja viem ale vy neviete jak to funguje neviem či ste so zažila toje hnusne mne dali antidepresíva ale mi musí zmeniť lebo ja beriem aj betablokatori na pulzi lebo mám vysoke a musím pirát iné ja viem že tak sa nedá žiť že musím sa dať do kopí Stoho lebo ja tak fungujem celý deň toje hnusne keď cítim stále jak mi tak preskakuje srdce nedá sa stým žiť ja viem že mi je nadavate len ja som sa pitala viacej nič som nechcela

anonym_e4029c
30. aug 2025
@pompovadalibor

@anonym_e4029c áno ja viem ale vy neviete jak to funguje neviem či ste so zažila toje hnusne mne dali antidepresíva ale mi musí zmeniť lebo ja beriem aj betablokatori na pulzi lebo mám vysoke a musím pirát iné ja viem že tak sa nedá žiť že musím sa dať do kopí Stoho lebo ja tak fungujem celý deň toje hnusne keď cítim stále jak mi tak preskakuje srdce nedá sa stým žiť ja viem že mi je nadavate len ja som sa pitala viacej nič som nechcela

@pompovadalibor z casti viem ako sa citis,ja beriem betablokatory tiez na vysoke pulzy, mavam aj extrasystoly. Trvalo to dlhsie kým som sa dala dokopy, prvy polrok bol tazky,ale zacala som pravidelne cvicit, brat magnezium,guajacuran, xvicim aj jogu a je mi stokrat lepsie.

pompovadalibor
autor
30. aug 2025
@anonym_e4029c

@pompovadalibor z casti viem ako sa citis,ja beriem betablokatory tiez na vysoke pulzy, mavam aj extrasystoly. Trvalo to dlhsie kým som sa dala dokopy, prvy polrok bol tazky,ale zacala som pravidelne cvicit, brat magnezium,guajacuran, xvicim aj jogu a je mi stokrat lepsie.

@anonym_e4029c ja tieš som začala brať magnézium dávam si aj polku lexarin abi má trošku upokojilo ja som aj gvoli tomu prestala piť kávu akurát toto že nedokážem prestať fajčiť