icon

Ako to je s karanténou?

dzinka777
28. mar 2021

Ahojte.prosim vas ako to je s karantenou?otec bol v stvrtok na teste a je pozitivny,mama bola negatívna.ale v piatok uz aj mama dostala teplotu,kasel....volali jej ze na 8den ma ist ma Pcr test.a teraz moja otázka,ak bude mat test pozitívny,karantena jej zacina od toho Pcr testu?lebo ona uz ma teraz priznaky (cize od piatka do soboty prejde 9 dni) a potom zas dalsich 14dni ma byt doma?cize dokopy bude doma 23dni.a otec potom zase musi byt v karantene ak mame vyjde test pozitívny,ci on už nemusí byt

Strana
z2
bibina32
29. mar 2021

@adazary mne povedala lekárka, že pokiaľ sme v karanténe na antigenovy test sa nemôže ísť, je to porušenie karantény. Môže sa ísť len na PCR testy, to spadá pod výnimky.

dzinka777
autor
29. mar 2021

@dzinka777 dnes sme volali na ruvz a ze ocovi skonci karantena po 14 dnoch nemusi s mamou koncit.a mamka ma zavolat svojej obchodnej lekárke a ta ma rozhodnúť ci ma mama ist na test ked uz ma priznaky

lubik87
13. jún 2021

@adazary nesmie ísť na antigen je to porušenie karantény musí už čakať na pcr

lujzaveghova2100
21. nov 2021

Dobrý deň sme 9d včera v karanténe svokor bol pozitívny a deti u nich boli akurát keď sa dozvedel výsledok 🙉🙈🙊starší ksola menší škôlka a neviem ako to je štvrtok nás objednali na PCR test ak budeme negatívny všetci tak nám po 5dnoch konci karantena? Ci musíme na pre testovanie jedn mi vraví tak druhý tak a keď som nás objednávala na PCR tak malého neprešlo neviem prečo budem volať lebo vraj musí ísť aj on 3.5 ročný a neviem co a ako ak môžte informovať nejako co vlastne kam nahlásiť ci len lekárom o vodným volať budem vďačná

majamat
21. nov 2021

@lujzaveghova2100 kontakt pozitivneho sa moze najskor na 5 den testovat a karantena mu konci po 7dnoch v pripade negativneho PCR.

micilka
21. nov 2021

Ahojte svokor mal pozitivny pcr test v piatok chcem sa opytat ci plati karantena aj pre mna ked mam zvlast vchod a som aj ockovana ..hladalaa som odpoved na internete ale nic som nenasla dakujem vam za odpoved

lubik87
21. nov 2021

@lujzaveghova2100 akurát som objednávala aj ja 4 ročnú a neprešlo syn 9 ročný v pohode.za dcérku musím volať našej dr nech jen vytvorí vraj pass a potom to už pôjde ..ale vraj nemusí ísť len ak bude mať príznaky ale musí dodržiavať karanténu ako netestovana

jasmin878
26. nov 2021

A viete niekto ako je platená prosím?

Strana
z2