Ako treba používať burrowove kvapky?

iveta7677
13. feb 2015

Ako treba používať burowové kvapky du uší? Na návode píšu, že dať na gázu, alebo nakvapkať do ucha. Ja som dala na vatu a dala som do ucha.Je to správny postup?

latvia
13. feb 2015

@iveta7677 ja by som si ich priamo kvapla do ucha.lahni na prave ucho, kvapni 2 kvapky do laveho, 5 minut polez, opakuj na druhej strane. ak nieco vytecie, nevadi. pripadne si to zatkaj tou vatou. len neviem ci sa nieco z tej vaty uvolni do ucha, ked si to nakvapes len na nu, gazicka sa pcha do ucha trosku hlbsie.

enka81
13. feb 2015

moja mala ich pouzivala a nie raz, dr. na pohotovosti mi kazala na gazu a do uska, ale kedze mala vtedy nejake 2 rocky, tak by si pri bolavom usku nedala do neho ziadnu gazu, tak som jej len do uska kvapkala /ako radi aj latvia/ . Obvodna mi to aj na kontrole schvalila, dokonca povedala, ze je lepsie kvapkat, lebo tie kvapky po dlhsom case posobenia mozu sposobit zapal vonkajsieho zvukovodu. Takze len nakvapkaj a co vyteie utries.

lenbea
13. feb 2015

ja to robim presne tak isto. ale mojej mame brat poradil vraj velmi dobre kvapky, ktore sa daju spraviť doma (jemu to poradil daky dobry doktor, lebo mal velke problemy s ušami). Zmiešať v rovnakom pomere: vodu, alpu a ocot- napr po jednej malej lyžičke a použivať rovnako ako burrow. inak mne tie burrow vždy zabrali. mavala som často zapaly v lavom uchu a celej lavej strane. ked som pocitila zapal lavej mandle, už som vedela, že je zle. ale tieto kvapky mi pomahali.

maylorka
29. feb 2020

@lenbea dobrý deň ...vyskúšala som ocot alpu a vodu....hneď ako som to vložila do ucha sa mi uľavilo ...veľké ďakujem ♥️❣️♥️💕♥️❣️

lenbea
29. feb 2020

@maylorka som rada že pomohli. Ja už burrow nekupujem, keď daco cítim, tak si hneď tieto spravím.

klaudi133333
1. mar 2023

@maylorka koľko si toho dala, ale neviem či to pomôže pri zalahnuty ucha