Ako účinne liečiť kondylómy?
Ahojte, prosím podeľte sa o konkrétne skúsenosti, čo vám pomohlo odstrániť genitálne/perianálne bradavice? Krémy od gynekológa mi nepomohli a rozšírilo sa mi to. Začala som brať Isoprinosine, po akom čase by som mohla spozorovať účinky? Ďakujem za každú skúsenosť.
@anonym_autor laser
Laserové odstránenie
Nevracia sa to po laserovom odstránení? A robia to aj keď sú výrastky už pomerne dosť rozšírené? Dnes som si jeden našla na vnútorných pyskoch. Už to dosť zle znášam hlavne po psychickej stránke, je to veľmi nepríjemné keď vidím že namiesto zlepšenia pribudlo niečo nové.
vies, ze to je HPV virus? chod na kozne, tam ti to "vypalia" dusíkom
vies, ze to je HPV virus? chod na kozne, tam ti to "vypalia" dusíkom
@lizatko1009 samozrejme, viem
@lizatko1009 samozrejme, viem
@anonym_autor Pri masivnom náleze pomôže len termo deštrukcia. Mam ju tento rok za sebou. Pri masívnom náleze sa žiaľ aj vracia, aj keď už nie v takom rozsahu, vtedy sa to rieši zákrokom v ambulancii. Neskutočne sa mi uľavilo. Moja gynekologicka to 2 roky nevidela, aj keď som sa sťažovala na diskomfort. Išla som k inej a ta sa až zhrozila, ked to videla. Hned ma naplánovala na zakrok. O mesiac mam kontrolu po 3 mesiacoch po zákroku, tak uvidím.
@anonym_autor Pri masivnom náleze pomôže len termo deštrukcia. Mam ju tento rok za sebou. Pri masívnom náleze sa žiaľ aj vracia, aj keď už nie v takom rozsahu, vtedy sa to rieši zákrokom v ambulancii. Neskutočne sa mi uľavilo. Moja gynekologicka to 2 roky nevidela, aj keď som sa sťažovala na diskomfort. Išla som k inej a ta sa až zhrozila, ked to videla. Hned ma naplánovala na zakrok. O mesiac mam kontrolu po 3 mesiacoch po zákroku, tak uvidím.
@anonym_d8797d Ďakujem pekne za info 🙂 a ako prebieha taký zákrok? Mala si to tiež tak rozšírené? Držím palce aby kontrola dopadla čo najlepšie
@anonym_d8797d Ďakujem pekne za info 🙂 a ako prebieha taký zákrok? Mala si to tiež tak rozšírené? Držím palce aby kontrola dopadla čo najlepšie
@anonym_autor V plnej narkóze. Ano, mala som masívny nález. Ďakujem, hádam už bude pokoj 🙏

Vrátiť sa gyn aby dal iné lieky