icon

Ako uvoľniť seknutú lopatku?

devilka1
6. sep 2019

Ahojte bola by som rada za každu pomoc 🙂 mam sedavu pracu a mam pocit ze mam seknutu lavu lopatku dosť ma boli aj ked predkloním hlavu asi krčna to ma s tym niečo. Nepoznate nejae babske rady ako to uvolniť ? popripade aj nejakú masť aby mi manžel rozmasiroval trošku 🙂 Mam skoro až take ako keby boľavé smer pod pazuchu a aj to tak štipe aj ked sa mi o to trie oblečenie. Ďakujem

Strana
z2
ajsha123
7. sep 2019

@devilka1 ak sa dostanes do kontaktu napr.s detmi, ktoré ešte nemali kiahne, môžu ich dostať... Takže určite na Pn, alebo dovolenku, byť doma, v kľude

ajsha123
7. sep 2019

Teta dostala pásový opar v apríli. Fľaky, teda vyrážky, to, čo je infekčné, to sa vyliečilo rýchlo, týždeň dva. Ale pichanie a vyrážajuca bolesť cez chrbát, do pŕs.. Ešte v júli sa sťažovala. Denne bola na Milgame a na liekoch proti bolesti... Keďže nemala možnosť oddychovať a, nebyť v strese, napätí, dostala opar koncom júla zas 🙁. Takže určite Pn a oddych.

devilka1
autor
8. sep 2019

Tak to mam teraz :( uz sa tesim zajtra ku dr co mi povie lebo nebola som velmi spokojna s osetrenim na pohotovosti

juliet86
8. sep 2019

@devilka1 nech ta obvodny vypise. dopuj sa vutaminmi. oddychuj a nic nepodcen

k_a_t_k_a
8. sep 2019

@devilka1 pokiaľ viem tak medzi ludi by si chodiť nemala nakoľko ako bolo vyššie spomenuté ide o vírus ovcich kiahni. Ľudia kt.kiahne ešte nemali, môžu ich od teba chytiť ale ľudia kt.uz kiahne prekonali sa nemôžu od teba nakaziť pásovým oparom. A s touto diagnózou by si mala mat kľudovy režim.

Strana
z2