Ako vyriešiť chronický problém s hlienmi a nosohltanom?
Ahojte uz som písala viac príspevkov nakoľko 8 mesiacov ma trápi asi zadná nádcha, začalo to chorobou sopeľ kychanie kašeľ a potom mi to ostalo takto chronické a uz je to 8 celých mesiacov co denne mam pocit choroby nakoľko mi steká hlien zo zadu do krku, z toho má sem tam boli hrdlo, kašlem, ráno je to najhoršie, inak som zdravá. Teploty ani nic ine nemam ani som nemala. 4 mesiace som chodila orl, mam za sebou rtg dutín dva krát, Alergologa (tam mi nic nezistili) a gastro kde mi zistili helicobactera a ten je prelieceny. Som bezradná samozrejme uz myslím na to najhoršie, pri každom prehltnuti cítim hlien ktory nejde vykašľať. Je lepkavy ale priesvitný. Tym ako dlho mi to steká do žalúdka uz ma aj zaludok pobolieva. Skúšala som uz všetko co sa da.
Máte s tym niekto skúsenosti? Ako dlho vám to trvalo? Co vám pomohlo? Ja nechápem kde sa ten hlien stiha tvoriť. Ďakujem

@petravanc pri nadmernom prijme cukru, po užívaní ATB sa obyčajne premnožia kvasinky v žalúdku, nose, ústach... a pri konzumácii sacharidov zahlienia telo.
Nasaď protikvasinkovú diétu, probiotiká a vitamín C, grapefruit, citrón, limetka... rozpúšťajú hlieny. https://drelf.eu/kandidoza-premnozenie-kvasinie...