Ako vyriešiť dávenie pri návšteve zubára?
Ahojte prosím vás viete mi poradiť ohľadom tohto problému? Vysoké dávenie pri vŕtani zubov a je to také hrozne že ani odtlačky na zuby si neviem urobiť. Za každú radu ďakujem
Sú zubári, ktorí s takými pacientami vedia pracovať. Skus najist takého.
Aj s anestézou?
@bloger ďakujem skúsim
@lonely66 no obvodný mi vôbec neporadil vraj na dávenie nič nie je ale ten neurol skúsim za všetky rady vďačím.
Sústredene dýchať nosom, nie ústami
Kinedril, aspon u mna. A teda zubar mi dava extra priplatok na blocik ,,nespolupracujuci pacient,,
ja som na tom podobne, odtlacky na zuby bol cisty teror, neskutocne ma davilo uz len ten pocit plnych ust - jedine sa sustredit na dychanie a vyčkat.
@katkaseiner no mne veru ani to dýchanie nepomohlo :/ ale skúsim ešte raz aj s nejakými liekmi
Mam presne ten istý problém. Nepomáha dýchanie nosom, ani nič. Už v čakárni ma napína, bije mi srdce ako pred infarktom, je mi na odpadnutie. Zubarka mi odporučila nabudúce si dať Kinedryl. Zaberá vám to niekomu?? Rozmýšľala som aj nad ditiadenom. Neurol mi odporúčala kamarátka, ale jednak ho nemám odkiaľ vziať a celkom sa aj bojím takýchto liekov. Už som si písala informatívne maily ohľadom cien na ošetrenie v celkovej narkoze 😕.

skús kinedryl užiť