icon

Ako vyriešiť dávenie pri návšteve zubára?

29. mar 2024

Ahojte prosím vás viete mi poradiť ohľadom tohto problému? Vysoké dávenie pri vŕtani zubov a je to také hrozne že ani odtlačky na zuby si neviem urobiť. Za každú radu ďakujem

bloger
29. mar 2024

skús kinedryl užiť

gemerka17
29. mar 2024

Sú zubári, ktorí s takými pacientami vedia pracovať. Skus najist takého.

koniarova
29. mar 2024

Aj s anestézou?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
29. mar 2024

@bloger ďakujem skúsim

autor
29. mar 2024

@lonely66 no obvodný mi vôbec neporadil vraj na dávenie nič nie je ale ten neurol skúsim za všetky rady vďačím.

ibistekcakanka
29. mar 2024

Sústredene dýchať nosom, nie ústami

okoloiduci5
29. mar 2024

Kinedril, aspon u mna. A teda zubar mi dava extra priplatok na blocik ,,nespolupracujuci pacient,,

katkaseiner
30. mar 2024

ja som na tom podobne, odtlacky na zuby bol cisty teror, neskutocne ma davilo uz len ten pocit plnych ust - jedine sa sustredit na dychanie a vyčkat.

autor
2. apr 2024

@katkaseiner no mne veru ani to dýchanie nepomohlo :/ ale skúsim ešte raz aj s nejakými liekmi

veju13
23. máj 2024

Mam presne ten istý problém. Nepomáha dýchanie nosom, ani nič. Už v čakárni ma napína, bije mi srdce ako pred infarktom, je mi na odpadnutie. Zubarka mi odporučila nabudúce si dať Kinedryl. Zaberá vám to niekomu?? Rozmýšľala som aj nad ditiadenom. Neurol mi odporúčala kamarátka, ale jednak ho nemám odkiaľ vziať a celkom sa aj bojím takýchto liekov. Už som si písala informatívne maily ohľadom cien na ošetrenie v celkovej narkoze 😕.