Ako zaspať pri práci na smeny?
6. jan 2025
Ahojte. Pracujem na 3 zmeny a mám problém zaspať. Ked vstávam o 4 ráno, je to dosť náročný deň som stále unavená ale večer znova nezaspím a takto opakujem celý týžden. Poobede si pospim a večer nezaspím. Skušala som sa prekonať že po praci si nedam šlofíka ale aj tak večer mam problém zaspať. Mala som aj tabletky použijem len v núdzi ked viem ze musim zaspat lebo mam narocny den pred sebou ale ani tie najsilnejsie nezaberali.
Nerada si davam tabletky, chcela som vyskusat na prirodnej báze tablety Dr. Max happy sleep, mate s tym niekto skusenost? Su to skor take vitaminy?
@nikol117nika Niečo podobné je aj v Dm tabletky a Sleep sprey - je hádam jednoduchší, som spokojná.

@nikol117nika neviem, co je to zac, ale ja som si davala,.ked som robila nocne, melatonin po tych nocnych. Ale ja som nemala problem zaspat, to len pre istotu. Ked som zaxala mat uz poruchy spanku, lebo som tiez robievala rozne, raz rano, raz poobede, raz v noci, tak som radsej zmenila poziciu, kde nebola zmenovost. Ale to.som zas potom zvycajne zo zaciatku zaspala uz pred 21.