Ako zastaviť rast kondylómov?
Dobrý den,
Tie co ste mali kondylomy viete mi prosím poradiť ako zastaviť ich rast? Uz som to raz mala pred 15 rokmi, dopadlo to strašne, 4 mesiace som sa s tym trápila, nakoniec mi to vypaľovali dusíkom a nasadili Isoprinosine.
Teraz som si pred týždňom po tych rokoch nasla jeden, hned som bežala ku gynekologicke, dala mi Aldaru, na tretí den vyzera ze zacina účinkovať, avšak som si vcera nasla 2 nove na iných miestach :( samozrejme tiez som hned potrela, ale vyzera ze si to vyrastá kde chce. Mam evidentne oslabenú imunitu, zvýšila som dávky vitamínu C, D, laktobacily, hlivu ustricovu, no bojim sa ze aj tak skoncim rovnako ako pred rokmi, ked mi tam tych kondylomov nakoniec vyrasilo bez preháňania asi 100 :( partnera uz rok nemam.
nejake rady prosim?
@zdenka11081983 vraj ked už sa to žene prejaví a dá sa zaočkovať už to nemá zmysel.
@katarinkapetko prečo? Vsak posilni imunitu a mozno jej nebudu rast ao huby po dazdi. Mozno tak casto nebudu recidivovat. Aj zenam s karcinomom krcka odporucaju ockovat. Ja by som sa dala byt nou. Ja som bola ockovavana v 23.
@katarinkapetko Našťastie stále to má zmysel. Lebo je ďalších 8hpv, proti ktorým by bola chránená. A áno vie to posilniť imunitu.
@zdenka11081983
@katulik123
Dakujem, poradím sa o tom teda s lekárkou.
Ja som najmä prekvapená ze som to toľké roky držala na uzde, uz som aj myslela ze telo sa mi s tym proste vysporiadalo. Musim však zaklopat, po tom co som si pred 3 dnami strojnásobila dávku hlivy, mam zatial iba tie 3, ziaden nový nepribudol.

Ja byť Tebou za sa dam aj v tomto veku zaockovat HPV a nasadím okamžite Isoprinosin. Existujice by som sla hned vypáliť.