icon

Ako získať úľavu od stresu a tráviacich ťažkostí?

27. sep 2025

Skusali sme uz vselico. co pomaha Vam?? mava hnacky, naduvanie, ma stresovu robotu…
Posielam ho psychologovi, alebo koucovi, to nechce.
Mava dni doma ktore doslova “pre@erie”
Trapi ma to. Aby sa mu to nezhorsilo do nejakeho vaznejsieho stavu.

anonym_9b9a7b
27. sep 2025

A prečo nezmení prácu?

chrobak7
27. sep 2025

@anonym_autor Pošli ho k jeho obvoďákovi, nech mu popíše ťažkosti a nech si vypýta Escitalopram. Nech začne s dávkami 5 mg/denne, ak nepomôže, dá sa zvýšiť na 10 až 20 mg denne. Escitalopram ale zaberá s omeškaním, až tak týždeň po užívaní. Ak potrebuje rýchlo uvoľniť stres, treba zobrať ako doplnok aj napr. Neurol.

anonym_8622e1
28. sep 2025

@anonym_autor zmeniť prácu!!!

michalpolak
28. sep 2025

@anonym_autor Môže to byť životospráva alebo stres z práce, ľudí ťažko povedať takto. Ak by to bolo v zdraví odporúčam si spraviť analýzu z vlasov. Ja spolupracujem s jedným laboratóriom a gastronitologom z čiech. Z vlasov ti zistia v akej norme máš minerály, látky a zistia aj toxické látky 3-6 mesiacov dozadu. Potom by mal konzultáciu online a povedal by mu čo ma pridať a ubrať a nastavil by mu detox a potom pridávanie čo sa týka vitamínov a minerálov ak by si chcela vedieť viac tak sa mi ozvi na mail michalpolak10@gmail.com a ja by som ti s tým pomohol.

autor
28. sep 2025

@anonym_autor pracu menit nechce, ma tam skvely plat. chce to vydrzat a nasetrit nejake peniaze.
dalsia vec je, ze vraj to ma aj zo mna, lebo mu doma nerobim dokonaly servis. ze byvam k nemu nervozna. ze on potrebuje doma absolutny klud.