Ako zlepšiť spánok bez liekov?
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť ako si zlepšiť spánok ale bez liekov a chémie. Nejakú meditáciu alebo cvičenie, ktoré ale naozaj funguje? U mňa sú problémom neustále myšlienky na prácu, vzťah, rodinu atď. Niekedy premýšľam nad niečim aj hodiny a ráno som úplne zničená.
Ani doplnky vyzivy ci byliny?
Nejaké čaje som skúšala ale nič moc teda. Keďže je to len v mojej hlave rada by som si skôr osvojila nejaký spôsob ako prestať pred spaním myslieť a vypnúť.
Kvapka levanduľového oleja pod vankúš a počúvanie rozhlasových hier pred spaním 😴 plus práca s myšlienkami u psychológa 🙂
Cbd kvapky 20% ak môžem odporučiť u mna zabralo
Ja počúvam podcasty pred spaním. Milujem Pod lampou, vždy pri tom zaspím. Neskutočne príjemný a ukludnujuci hlas má tá dievčina
Počúvaj meditačnú hudbu alebo obľúbený podcast pred spaním, ja si dávam aj levanduľový sprej na vankúš, magnézium.
dnes v jednej relácii na čt 1 - 9ráno, odporučali šťavu z hrušiek - nie džus.
ale skôr odšťaviť hrušky , trošku šťavu prihriať, dať do šťavy trošku škorice a vypiť...
ukľudní telo a myseľ .
Tiež to tak mám,akonáhle lahnem do postele rozmýšlam a rozmýšlam🤷♀️

Premyslat viac nad svojim telom. Kedy uz je unavene. Pokojne cinnosti a slabsie svetlo. Ked pride zivnutie utekat do postele. :D