icon

Ako zlepšiť spánok bez liekov?

13. okt 2024

Ahojte, vedeli by ste mi poradiť ako si zlepšiť spánok ale bez liekov a chémie. Nejakú meditáciu alebo cvičenie, ktoré ale naozaj funguje? U mňa sú problémom neustále myšlienky na prácu, vzťah, rodinu atď. Niekedy premýšľam nad niečim aj hodiny a ráno som úplne zničená.

ivangeline
13. okt 2024

Premyslat viac nad svojim telom. Kedy uz je unavene. Pokojne cinnosti a slabsie svetlo. Ked pride zivnutie utekat do postele. :D

ikonica
13. okt 2024

Ani doplnky vyzivy ci byliny?

autor
13. okt 2024

Nejaké čaje som skúšala ale nič moc teda. Keďže je to len v mojej hlave rada by som si skôr osvojila nejaký spôsob ako prestať pred spaním myslieť a vypnúť.

lenka098123
13. okt 2024

Kvapka levanduľového oleja pod vankúš a počúvanie rozhlasových hier pred spaním 😴 plus práca s myšlienkami u psychológa 🙂

anka4434
13. okt 2024

Cbd kvapky 20% ak môžem odporučiť u mna zabralo

tinkybinky
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
13. okt 2024

Ja počúvam podcasty pred spaním. Milujem Pod lampou, vždy pri tom zaspím. Neskutočne príjemný a ukludnujuci hlas má tá dievčina

benimnadir
13. okt 2024

Počúvaj meditačnú hudbu alebo obľúbený podcast pred spaním, ja si dávam aj levanduľový sprej na vankúš, magnézium.

deti95060810
13. okt 2024

dnes v jednej relácii na čt 1 - 9ráno, odporučali šťavu z hrušiek - nie džus.
ale skôr odšťaviť hrušky , trošku šťavu prihriať, dať do šťavy trošku škorice a vypiť...
ukľudní telo a myseľ .

64jarka64
14. okt 2024

Tiež to tak mám,akonáhle lahnem do postele rozmýšlam a rozmýšlam🤷‍♀️