Ako zlepšiť trávenie a zmierniť nadúvanie?
Ahojte, v poslednej dobe pociťujem nadúvanie a nepríjemné pocity po jedle – máte niekto tipy prosim alebo osvedčené spôsoby, ako zlepšiť trávenie?
Návšteva lekárka. Ak to máš pravidelne po jedle. Lekár povie, ktoré potraviny bude potrebné vylúčiť z jedálnička
Návšteva lekárka. Ak to máš pravidelne po jedle. Lekár povie, ktoré potraviny bude potrebné vylúčiť z jedálnička
@isis234 hej lekar povie🙈sestra behala po gastro a nezistili nic. Nie je to vzdy take jednoduche. Mne robi zle zelenina a napr jablka.preto taketo zeleniny a jablka jem len vecer kedy uz idem viacmenej lezat k telke a mozem sa s prepacenim vy… prdiet. Ja by som nemohla rano jest ovocie lebo uz na obed by ma strasne zdulo. Nanranajky jem len paradajky a papriku
@isis234 hej lekar povie🙈sestra behala po gastro a nezistili nic. Nie je to vzdy take jednoduche. Mne robi zle zelenina a napr jablka.preto taketo zeleniny a jablka jem len vecer kedy uz idem viacmenej lezat k telke a mozem sa s prepacenim vy… prdiet. Ja by som nemohla rano jest ovocie lebo uz na obed by ma strasne zdulo. Nanranajky jem len paradajky a papriku
@katulienkax mávala som závrate, zvracanie, boelsť brucha. Na sono bez nálezu. Ale lekárka mim povedala, aby som nekonzumovala kravské mlieko ani výrobky.Už len bezlaktozové kupujem. Jablčka bez jadierok a šupky. ˇŽiadne ovocie zelenina čo má zrniečka. Ani cibulu, cesnak. Bielu múku. Je to OK.
Jablčka nejesť večer ale poobede. Skús na raňajky vajco na tvrdo uverené, syr. Môžeš i detskú šunku. Ovsené vločky + škorica + goji+ kokos+orechy. Dostatok vlákniny jesť. To hovoril i gastrolog v telke.

Myslim, ze sa neda velmi poradit, pokial nevies, co to sposobuje… nespravne potraviny? Prejedanie? Intolerancie? Ochorenie traviacej sustavy?