icon

Ako zmeniť zubára?

28. feb 2025

Ak chcem zmeniť zubára, potrebujem to nejako riešiť s tým starým? Alebo ako to funguje? Ešte som takéhoto lekára nemenila. Ďakujem

kapanek1
28. feb 2025

Riesila som to nedavno. Staremu som zavolala ze uz tam nebudem chodit ze idem k druhemu do ineho mesta. U stareho som podpisala ze odchadzam, dal mi papiere. A ked som sla k novemu dala som mu tie papiere, vratil mi ich ze ich nepotrebuje a spravil mi preventivku a to je vsetko.

patus_2
28. feb 2025

Ja som šla rovno k novému, chcel odo mňa iba meno predošlého zubára, urobil preventívnu s bolo vybavené.

michaela789
28. feb 2025

Mne sa zdá, že každý inak.
Ja som len telefonicky oznámila, že už chodiť nebudem a že záznamy nepotrebujem (lebo nová zubárka ich ani nechcela), tak som požiadala o zrušenie záznamov. Nová mi založila novú kartu a začala zaznamenávať od nuly.
Ale už som počula, že niektorí zubári vyžadujú predošlé záznamy... Asi si zisti u nového, či chce alebo nie.

3petka
28. feb 2025

Presne teraz to riešim. Zavolala som si k novému či má vezme, a keď hej sla som to oznámiť starej zubarke. A potrebovala som výmenný lístok od nového že žiada o odhlásenie. A už len má nový poobjednavali na vyšetrenia. Starý zubár mi vystaví potvrdenie o odhlásení čo musím doniesť novému.

brrunetkaa
1. mar 2025

Prosím vás a ako sa to rieši keď starý zubár ukončil činnosť a ja sa neviem dostať k nejakým papierom od neho?