Ako zmierniť bolesť kostrče a panvy?
Prosim pomoc. Od pondelka ma bolia krize kostrc a panvove dno. Cez vikend som si tuto oblast pretazila a vystavila aj zime. Kusok som utorok stredu polavila v pracovnom tempe. Menej sedela, tak vcera bolo kusok lepsie. No ale vcera som dobiehala zamaskane. Vela cupela a sedela. Dnes ma tak boli kostrc a panvove dno ze ledva chodim. Uz mi parkrat aj tak zle prislo ze som myslela ze odpadnem. Davam si guajacuran a teraz som si dala aj novalgin. Moc mam ok. Neviete co by mohlo pomoct? Od porodu ma uz parx tak bolela kostrc ze aj cele podbrusko ale za 1-2 dni preslo. Teraz akosi neprechadza
Niekoľko dní oddych
Na toto skratky neexistujú, telo ti dalo najavo, čo potrebuje, tak mu to musíš dopriať. Ak by to neprešlo, tak k lekárovi.
@snehulak77 no prave tam je ten problem. Zacala som podnikat minuly mesiac a vrhla som sa na kopu zakazok, cele dni bud cupim alebo sa sklanam v blbej polohe alebo potom presedim cely den za pc… mam kopec zakazok ktore ako zaciatocnik rusit si nemozem dovolit 😭😭😭
Joj, tak to ma mrzí. Neviem ti poradiť, lebo jedine to vieš potlačiť tabletkami od bolesti, ale aby sa ti stav nezhoršil ešte viac....

to vyzerá na poškodenie SI klbu, čo k tomu pomáha? tak ten guajacuran, potom znižovanie zápalu - ak nie liekmi tak aspoň masťami (napr. aflamil) a uvolňovanie svalstva v panvovej oblasti...