icon

Ako zmierniť bolesť ucha?

tinka39
17. nov 2025

pptrebujem radu. od piatka ma strasne trha v pravom uchu. davam si kvapky uniflox a burowe. uz ma to boli aj ked prezuvam nejake jedlo. viete mi niekto poradit ako sa tej bolesti zbavit?

pribinak
17. nov 2025

Ísť opäť má orl a predpísať ATB

tinka39
autor
17. nov 2025
@pribinak

Ísť opäť má orl a predpísať ATB

@pribinak mam od vcera z pohotovosti predpisane Suprax. ale ani ma nevysetrili len sposala doktorka co mi je a predpisala preto sa oytam ci nema niekto skusenost

anonym_f9ecf8
17. nov 2025
@tinka39

@pribinak mam od vcera z pohotovosti predpisane Suprax. ale ani ma nevysetrili len sposala doktorka co mi je a predpisala preto sa oytam ci nema niekto skusenost

@tinka39 Suprax pekne ber. Ale namiesto kvapiek do ucha si kup v lekarni volne predajny usny sprej a vyplachni to, co olej napachal. Okamzite sa ti ulavi od bolesti. Nastriekaj, naklon hlavu, nechaj 2min posobit, vyplachni a vysus. Sprej pouzivaj 2x denne aspon 5 dni za sebou. (obsahuje sice len slanu vodu, ta ale vycisti a dezinfikuje ucho aj od infekcie). Vyskusane, overene, funguje aj na detoch.

sandra19860
17. nov 2025

Otipax kvapky

ankare
17. nov 2025

@tinka39 Tlm si bolest dakým analgetikom. Skoré uzdravenie!

tinka39
autor
17. nov 2025
@anonym_f9ecf8

@tinka39 Suprax pekne ber. Ale namiesto kvapiek do ucha si kup v lekarni volne predajny usny sprej a vyplachni to, co olej napachal. Okamzite sa ti ulavi od bolesti. Nastriekaj, naklon hlavu, nechaj 2min posobit, vyplachni a vysus. Sprej pouzivaj 2x denne aspon 5 dni za sebou. (obsahuje sice len slanu vodu, ta ale vycisti a dezinfikuje ucho aj od infekcie). Vyskusane, overene, funguje aj na detoch.

@anonym_f9ecf8 mas overeny nejaky konkretny usny sprej?

tinka39
autor
17. nov 2025
@ankare

@tinka39 Tlm si bolest dakým analgetikom. Skoré uzdravenie!

@ankare dakujem dufam ze sa to zlepsi

anonym_e5018f
17. nov 2025

@tinka39 Kedysi nato dávali do ucha pár kvapiek materského mlieka. Babské rady, ale funguje to.Mužovi vždy pomohol aj kvapkať teplý olej a zakryť ucho .

rembura
Autor odpoveď zmazal