Ako zmierniť pretrvávajúci kašeľ a problém s uchom?
Ahojte. Od cca 20.7 som začala kašlať najskôr suchý kašeľ. 24.7 som bola u lekára, kašeľ bol raz suchý a potom aj vlhký. Meral mi crp a antibiotika nedával. Povedal že pokiaľ sa to nezlepší do 10 dni tak mám ešte prísť. No dnes je to cca 9 dni, užívala som solmukol na vykašliavanie, mám vlhký kašeľ ale už to ustupuje. Nieje to ešte úplne ok, no nekašlem a nedusim sa každých 5 minút. Po novom mi vždy začalo zaliehať v uchu a nevieem to odstrániť. Neviete čo by ešte pomohlo?
Hlieny vam sadli na uši málokedy dospelým.sa to.stava ;) ak.mate nasonex aleno momestasone sprej (na predpis) aleno na orl.ist ;)
Vysadit lieky na kasel a nech si uz telo samo poradi...ak beriete 10dni veci na kasel
Asi máš preklep v mesiaci 😊mala som toto isté v mäkký, stále kašlem, už si nedávam ani sirup má kašeľ, hádam to prekder
@martul jejda ano 😅😅😅 dnes som vypisovala už toľko dátumov v júli, že ma to pomýlilo.
Hlieny vam sadli na uši málokedy dospelým.sa to.stava ;) ak.mate nasonex aleno momestasone sprej (na predpis) aleno na orl.ist ;)
Vysadit lieky na kasel a nech si uz telo samo poradi...ak beriete 10dni veci na kasel
@zuzkaa1991 na orl sa tak skoro nedostanem 🙃 tak dúfam že to prejde same
skús sa opýtať v lekárni na sirup pre fajčiarov, sú to len bylinky

Asi máš preklep v mesiaci 😊mala som toto isté v mäkký, stále kašlem, už si nedávam ani sirup má kašeľ, hádam to prekder